experience the magic

they did it!

 

 

Waargebeurde verhalen, ervaringen en getuigenissen van moedige madammen die de magie & kracht van in zichzelf geloven ervaarden. Got to love them! I know we do! xxx

ERVARINGSBERICHT MADAMSKI EVENT

“Wat mij bijzonder is opgevallen is jouw openheid en jouw gave om mensen een geweldig goed gevoel over zichzelf te geven. Jij die ook al een en ander hebt meegemaakt in het leven en toch steeds positief blijft tegenover het heden”. Lieve Ilse, Bij deze wil ik jou nog...

Lees meer

ERVARINGSBERICHT MADAMSKI EVENT

"Ik hoop van harte dat je nog heel veel vrouwen een goed zelfbeeld kan geven. 'It’s no job, it’s a mission'. Love you! En vergeet vooral jezelf niet, want jij bent de allerbelangrijkste persoon in je leven!"   Lieve Ilse, Ik was één van de kandidaten van je...

Lees meer
REAL LIFE STORY: CARMEN

REAL LIFE STORY: CARMEN

"Wat ik niet wilde, is gebeurd. Ik werd opgeslorpt door de dagelijkse sleur waar een gezinsleven onder te lijden heeft. Mijn partner en ik zien elkaar enorm graag, maar ons hele leven stond in het teken van de kinderen en het werk."   Wie ben ik. Carmen, 27 jaar...

Lees meer
FRIEDA’S MENOPAUZE MOOD

FRIEDA’S MENOPAUZE MOOD

"Mijn lichaam is helaas niet meer wat het is geweest en daar heb ik het best moeilijk mee. Mijn kledingstijl is dan ook meestal zwart en eentonig, net als mijn gemoed."  Een jonge ondeugende geest in een veranderlijk vrouwelijk lichaam, zo zouden we Frieda het best...

Lees meer
REAL LIFE STORY: TINE

REAL LIFE STORY: TINE

Deel 1: Instant Mind Switch "Hoe wil je dat andere mensen je zien? Hoe wil je overkomen? Want nu ben je kleurloos en kleuren mensen zelf in wat ze willen zien…". Kan tellen als vraag die Ilse me meegeeft tijdens onze eerste ontmoeting. Aangezien ik hier nog nooit...

Lees meer

ERVARINGSBERICHT FOTOSHOOT

Foto per foto bloeide ik open en ging mijn hoofd naar boven. En wanneer ik dan nadien de resultaten in handen kreeg kon ik eindelijk zeggen “hey ik mag er wel zijn, ik zie er echt goed uit, zelfs zonder kilo’s make-up, peperdure kledij en uren photoshop”! Poseren voor...

Lees meer
ERVARINGSBERICHT MAKE OVER DIANE

ERVARINGSBERICHT MAKE OVER DIANE

DIANE (50) 'DE MAKE OVER BRACHT ME OPNIEUW BIJ MIJN DIEPE IK: AVONTUURLIJK, JONG, VROUWELIJK." Als mama van 5 kinderen zet je je steeds meer opzij en leef je in functie van je gezin. Door de jaren heen is dit een sluimerend proces waar je je niet echt bewust van bent....

Lees meer
ERVARINGSBERICHT MAKE OVER WW COACH MARLEEN

ERVARINGSBERICHT MAKE OVER WW COACH MARLEEN

MARLEEN "hoewel ik 47,7 kg ben afgeslankt en al 3 jaar op gewicht ben, werd ik door Ilse geconfronteerd met mijn oude ik. Naast mijn gewichtsverlies was er niets veranderd: ik had nog steeds hetzelfde kapsel en ik droeg nog altijd dezelfde neutrale kleding." Mijn...

Lees meer

ERVARINGSBERICHT MAKE OVER LIEN

LIEN "Wat was de beste manier om niet gezien te worden? Kledij dragen die niet te opvallend was en doen wat er van me gevraagd werd. Want wat als ik met mijn maatje meer opvallende kledij zou dragen en mensen me zouden zien falen en op mijn bek zien gaan? Dan zouden...

Lees meer
ERVARING TRANSVROUW: JEZELF DURVEN ZIJN

ERVARING TRANSVROUW: JEZELF DURVEN ZIJN

Het zal je maar overkomen. Geboren worden in een lichaam dat niet bij je past. Opgesloten zitten in een lichaam van een ander geslacht. Niet kunnen zijn wie je wil zijn en moeten vechten om jezelf te worden. Met de angst moeten leven dat anderen je niet begrijpen, je...

Lees meer
ERVARING MINI MAKE OVER TANIA

ERVARING MINI MAKE OVER TANIA

TANIA Ik leerde Ilse kennen op een flair evenement. Mijn eerste indruk was wauw wat een prachtige sterke vrouw! Ik heb zelf zoals zovele mensen al veel meegemaakt in mijn leven, het grootste verlies was mijn lieve mama die op de veel te jonge leeftijd van 43 jaar haar...

Lees meer