FOTOSHOOTS FOR REAL LIFE PEOPLE

 magical memories & a lifetime souvenir

Heb je er altijd al van gedroomd om de hoofdrol te spelen in een professionele fotoshoot met magical make up & styling. Ben je op zoek naar een zalige zelfbeeldboost en magical moments to love & cherish forever. Dan zijn de madamski fotoshoots beslist iets voor jou! Onvergetelijke momenten die je samen met ons of met iemand dierbaar kan beleven. Je ontvangt een machtig mooi madamski magazine met jouw foto’s en persoonlijke quotes die je eraan herinneren hoe geweldig je bent! 

Aangezien we ons ervan bewust zijn dat niet iedereen evenveel aan een fotoshoot kan besteden, hebben we verschillende concepten bedacht. Bij alle concepten is een zelfbeeldboost verzekerd! Heb je vragen, aarzel dan niet ons te contacteren!  fotoshoots@madamski.be

CONCEPTEN

MINI SHOOT €150 – 1 uur (geen make up, styling en magazine inbegrepen) 

Je ontvangt 5 digitale foto’s die bewerkt zijn.  Wil je graag een magazine, dan betaal je €50 extra. Je krijgt dan 7 digitaal aangeleverde foto’s en je eigen magazine met 7 foto’s en quotes. 

MINI SHOOT €225 – 1 uur (inclusief make up, exclusief styling & magazine) 

Je ontvangt 5 digitale foto’s die bewerkt zijn.  Wil je graag een magazine, dan betaal je €50 extra. Je krijgt dan 7 digitaal aangeleverde foto’s en je eigen magazine met de 7 foto’s en quotes. 

Wens je graag wat tips tijdens de make up? Dan betaal je €250.

Alle andere concepten en tarieven kan je hieronder vinden.