make over & styling concepten

positiveren van zelfbeelden

make overs / stylingadvies / personal shopping / shoppingconcepten / bewustwording / assertiviteit

‘Het kapsel, make up en kleding die we dragen, vertellen veel over ons zonder dat we maar één woord hoeven te spreken.’ 

 Styling en make up zijn fun! Helaas is ons zelfbeeld vaak een grote pretbederver. Onrealistische schoonheidsidealen en ongecensureerde meningen op social media maken ons, net als onze opvoeding, omgeving en negatieve ervaringen, vaak ongewild onzeker. Wie gelukkiger en gezond assertief in het leven wil staan, zal op een onbevooroordeelde, positieve en fijne manier naar zichzelf moeten leren kijken. En dat leren we je bij madamski met plezier.

‘Make Overs en restylingen zijn een mooie tool om op een aangename en speelse manier je leven en zelfbeeld te reebooten en op een positieve manier (weer) naar jezelf te leren zien.’ 

Het heeft een impact op je ganse leven. Want door je vertrouwde spiegelbeeld te veranderen worden er een heleboel vastgeroeste emoties losgemaakt. Hierdoor ontstaat er ruimte voor nieuwe zuurstofrijke dingen die ervoor zorgen dat je (weer) positiever en sterker in het leven kan staan. En dat is belangrijk.  Want in een tijdsgeest waarin alles rond uiterlijkheden en uiterlijk vertoon draait, is het van groot belang om een sterke identiteit te kweken zodat je (weer) met een glimlach voor de spiegel kan staan. Benieuwd naar getuigenissen uit het echte leven en ervaringen? Lees ze hier.

maxi make over €455

ganse dag: kapsel + make up + stylingadvies 

Zin in een onvergetelijke en krachtige kick ass ervaring, dan is de maxi make over iets voor jou! We verwelkomen je ’s morgens bij een madamski kapper die het beste bij je past en geven je naast een nieuwe look heel wat advies en tips & tricks mee. We brengen je wenkbrauwen in vorm en zetten je troeven in de kijker met een mooie make up.

Daarna trekken we naar winkels en geven we je een heleboel tips & tricks wat stylingadvies betreft. We leren je het beste uit jezelf en lichaam te halen en steken je zelfbeeld in een nieuw kleedje zodat je (weer) met een glimlach voor de spiegel kan staan.

Zin om jezelf heruit te vinden en je full potential te ontdekken? Mail dan naar makover@madamski.be

styling advies €195

3 uur (+€65 per extra uur)

Tijdens stylingadvies leren we je om je zelfbeeld op een positieve manier aan te kleden. Je leert op een fijne en aangename manier met je veranderlijke lichaam om te gaan en op een veelzijdige, positieve manier het beste uit jezelf en je lichaam te halen. We geven je een heleboel tips mee en maken je bewust van het belang van een gezonde lichaamstaal. We laten je verschillende outfits aanpassen die zelf nooit uit de rekken zou halen en zorgen ervoor dat je voortaan (weer) gaat winkelen met plezier en met een grote glimlach in de spiegel kan kijken.

Voor meer info, mail naar styling@madamski.be

Je betaalt voor het advies en hoeft de kleding die je past niet te kopen. Weinig budget om te shoppen? No worries! Madamski is gespecialiseerd in het uitzoeken van betaalbare fashion voor iedereen! 

Ben je een selfmade woman (transvrouw) en wil je graag dat madamski je vrouw zijn mee vorm geeft en aankleedt? Klik dan hier. 

mini make over €250

2,5 uur: kapsel + make up

Geen zin in stylingadvies? Dan is de mini make over iets voor jou! Een nieuw kapsel met of zonder make up. It’s up to you! Voor een mini make over zonder make up betaal je €165 (2 uur). De madamski haarstylist maakt dan tijd voor jou!

Zin om jezelf heruit te vinden en je full potential te ontdekken? Mail dan naar makover@madamski.be