‘make up’ your mind

LESS MAKE UP MORE BEAUTY

#crueltyfreebeauty

In een tijdsgeest waarin het de normaalste zaak lijkt om je huid en onzekerheden onder vele lagen make up weg te steken, is het een verademing om je natuurlijke schoonheid te omarmen en gewoon lekker jezelf te kunnen zijn. De natuur geeft ons immers alles om op een gezonde en verstandige manier met onze huid om te gaan. Couperose, oneffenheden, een rijpere huid, acné, psoriasis of eczeem hoeven niet langer een spelbreker te zijn. Leer liefdevol het beste uit jezelf te halen en op een fijne en mooie manier met make up om te gaan. 

workshops / persoonlijke tips & tricks

Draag je al jaren dezelfde make-up en ben je een beetje vergroeid met diezelfde look? Stop je je weg onder vele lagen en durf je niet of weet je niet hoe je dat kan veranderen? Of draag je nooit make-up en wil je het echt wel eens leren? Dan zijn onze make up workshops met handige tips & tricks beslist iets voor jou!  

PERSONAL WORKSHOP: €125 (2 uur)

Wil je in alle rust het beste uit je huid en make up leren halen, dan kan dat lekker privé op één van onze locaties. Ook voor selfmade women (transvrouwen)! 

LOOK & LEARN / WORKSHOPS IN GROEP

Wil je graag een look & learn of een workshop in groeps- of teamverband beleven, stuur ons dan een mailtje met het aantal personen of informeer naar onze geplande workshops. Tarieven zijn afhankelijk van het concept en aantal personen. 

Voor meer info, mail naar makeup@madamski.be

madamski’s mua’s at your service!

Droom je ervan om zelf eens opgemaakt te worden door een professionele make up artist of visagist(e) of wil je je kapsel en make up laten verzorgen, dat kan! Onze mua’s staan graag voor je klaar!

Het prijskaartje schommelt rond €100 en €150 en is afhankelijk van je wensen, het aantal personen en de locatie.

In al onze fotoshoots zijn professionele make up & hairstyling ingebrepen.

Voor meer info, mail naar makeup@madamski.be

madamski’s favorite: 100% natuurlijke vegan make up

Weg make up die je huid met de dag valer en ongelukkiger maakt en ervoor zorgt dat je zonder make up niet meer de deur uit durft. Hello mineralen die je huid niet schaden maar net voeden en een natuurlijke bescherming vormen tegen de schadelijke stralen van de zon (SPF15), de wind en vrije radicalen.

Meer nog, deze minerale poeders helpen om de tekenen van veroudering tegen te gaan. Ze verstoppen de poriën niet en zijn wegens hun anti-inflammatoire eigenschappen ook geschikt voor probleemhuiden zoals bij acné, eczeem, psoriasis en couperose. Ze zijn geschikt voor jonge en rijpere huiden en kunnen ook veilig gebruikt worden in de zon en om de roodheid te camoufleren na een permanente ontharing behandeling van je gelaat.  

De minerale make up lijn is allergievriendelijk, dierproefvrij en vegan en bevat geen chemicaliën en andere fillers die huidirritatie kunnen veroorzaken (zoals parfums, parabenen, synthetische kleurstoffen, minerale oliën, bismut oxychloride, talk en Nanodeeltjes). 

Voor meer info, mail naar makeup@madamski.be