instant ‘Mind & Style’ switch

experience the magic

Bij madamski vinden we dat iedereen de hoofdrol moet spelen in zijn of haar eigen leven. Door op een positieve manier naar jezelf te leren kijken en je potentieel en eigenwaarde te ontdekken, leer je de touwtjes (weer) in eigen handen te nemen waardoor je niet langer aan de zijlijn van je eigen leven moet staan. 

Heb je nood aan een warmhartige wake up call, een paar stevige ballen, een krachtigere identiteit in het dagelijkse leven, op de werkvloer, thuis, voor de spiegel of in de slaapkamer. Of heb je gewoon geweldig veel goesting om eens stevig je grenzen te verleggen en verandering te brengen in wat je innerlijke en uiterlijk betreft, dan staan we bij madamski kei graag voor je klaar! 

– beam me up scotty! geen beperkingen, maar mogelijkheden! – 

Bij madamski denken we in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Door jezelf en situaties van op afstand te leren bekijken, ga je in staat zijn beter te relativeren en dingen sneller los te laten. Met andere woorden, je gaat positiever en assertiever in je leven kunnen staan. 

– the fun factor: het madamski team – 

Bij madamski gaan humor en een gezond pak relativeringsvermogen hand in hand. Madamski staat dan ook bekend voor haar ludieke no-nonsense aanpak en haar plezante, warmhartige, respectvolle, ongedwongen manier van werken. 

– voor wie? –   

Madamski is er voor IEDEREEN. Zonder onderscheid. Zonder taboes! Alle concepten en begeleidingen kunnen zowel privé als in in groep plaatsvinden. En omdat iedereen uniek en anders is, worden onze aanpak en concepten gepersonaliseerd en afgestemd op jouw vraag en behoefte. Meer info: info@madamski.be

– corporate – 

Madamski is er niet alleen voor particulieren maar ook voor firma’s en bedrijven.  Wil je je werknemers een onvergetelijke boost geven en positiever en krachtiger op de werkvloer laten staan? Of wil je je merk of producten op een unieke manier aan de man brengen of (weer) in de markt zetten? Dan kan je met madamski een onvergetelijke samenwerking aangaan. Lees meer.