Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Follow me

wat doen we: services

wat doen we: services


ONZE SERVICES / CONCEPTEN


positiveren van zelfbeelden en uiterlijkheden aan de hand van:

MAKE OVERS / BEWUSTWORDINGSESSIES / ASSERTIVITEITSTRAININGENPEPTALKSTYLINGDAVIES / MAKE UP ADVIES / MAKE UP WORKSHOPS / PERSONAL SHOPPING / LEZINGEN / MOTIVATIONAL SPEECHES / TEAMBUILDING – TRAININGEN / FOTOSHOOTS / SENSUALISEREN VAN ZELFBEELDEN BIJ VROUWENVIDEOPRODUCTIES / TRANSGENDERS (STYLING / MAKE UP / KAPSEL) /  CONCEPTEN OP MAAT /…

 – voor meer informatie: klik op de service naar keuze –  


INSTANT ‘STYLE’ SWITCH  – INSTANT ‘MIND’ SWITCH


Over wat we bij Madamski doen kan veel worden gezegd. De concepten of tools die we gebruiken mogen dan wel verschillen, het einddoel of wat we willen bereiken zal altijd hetzelfde zijn. Bij Madamski doen we er alles aan om aardelingen zelfzekerder, bewuster en positiever te maken zodat ze op een blijere, gezondere en krachtigere manier in het leven kunnen staan. En dat is belangrijk. Want door gewoon keihard in jezelf te geloven, creëer je meer kansen en kan je op een heel andere manier én in een veel fijnere dimensie uitdagingen aangaan.


– beam me up scotty! geen beperkingen, maar mogelijkheden! –


Bij Madamski denken we in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Door jezelf en situaties van op afstand te leren bekijken, ga je in staat zijn beter te relativeren en dingen sneller los te laten. Met andere woorden, je gaat positiever en assertiever in je leven kunnen staan.


– grow some balls, rise and shine! –


Bij Madamski vinden we dat iedereen de hoofdrol moet spelen in zijn of haar eigen leven. Door op een positieve manier naar jezelf te leren kijken en je potentieel en eigenwaarde te ontdekken, leer je de touwtjes (weer) in eigen handen te nemen waardoor je niet langer aan de zijlijn van je eigen leven moet staan. Heb je nood aan een warmhartige wake up call, een paar stevige ballen, een krachtigere identiteit in het dagelijkse leven, op de werkvloer, thuis, voor de spiegel of in de slaapkamer. Of heb je gewoon geweldig veel goesting om eens stevig je grenzen te verleggen en verandering te brengen in wat je innerlijke en uiterlijk betreft, dan staan we bij Madamski kei graag voor je klaar!


– the fun factor: het Madamski team –


Door de jaren heen heeft Madam Adamski zich weten te omringen met coole cruelty free partners die dezelfde waarden delen en een team bestaande uit respectvolle, warmhartige, trouwe en blije troopers en rangers die elkaar allemaal heel graag zien. Onze missie: het beste uit onszelf, elkaar en anderen halen. Serieus maar ook plezant. Bij Madamski gaan humor en een gezond pak relativeringsvermogen altijd hand in hand. Madamski staat dan ook bekend voor haar ludieke no-nonsense aanpak en haar plezante, warmhartige, respectvolle, ongedwongen manier van werken.


– voor wie? –


Madamski is er voor IEDEREEN. Zonder onderscheid. Zonder taboes. Alle concepten en begeleidingen kunnen zowel privé als in in groep plaatsvinden. En omdat iedereen uniek en anders is, worden onze aanpak en concepten gepersonaliseerd en afgestemd op jouw vraag en behoefte.


– corporate –


Madamski is er niet alleen voor particulieren maar ook voor firma’s en bedrijven.  Wil je je werknemers een onvergetelijke boost geven en positiever en krachtiger op de werkvloer laten staan? Dan kan je met Madamski een onvergetelijke samenwerking aangaan.


 – meer info – 


Benieuwd naar wat Madamski voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet en contacteer ons voor meer informatie: info@madamski.be 


Madamski werkte reeds samen met deze kanjers:

Weight Watchers, ZEB, Brantano, Sanoma (Flair, Libelle), Vero Moda, Vitaya (de Make Under), Goed Gevoel (beurs), Joico Belgium en Europe, LDG producties, Moose Haircare & Color, Karen Peger (seksuologe – transgenderbegeleidingen), Libidos-erotheek, Hair out the box,  Madena, …


 Benieuwd naar wat anderen van hun Madamski ervaring vonden? Neem dan een kijkje bij  getuigenissen


– Karen Peger (seksuologe & contextueel therapeute) over de Madam Ilse Adams –

Ik zie in mijn praktijk heel wat mensen met een laag zelfbeeld, vol met twijfels en onzeker over zichzelf. Werken aan jezelf, je binnen- en buitenkant is essentieel om je goed te voelen. Als er iemand is die je hierbij kan helpen en ondersteunen dan is dat wel Ilse Adams. Waarom? Omdat wij op dat vlak éénzelfde missie delen: “mensen moeten kunnen zijn wie ze werkelijk zijn”.

Of je nu gay, trans, hetero of “whatever you want to be” wil zijn, dit maakt allemaal niet uit voor Ilse. Met een hartelijke lach en open houding stelt zij iedereen gerust. Luistert ze, geeft ze tips , zoekt ze mee naar oplossingen en gaat actief mee aan de slag. Eerlijk en duidelijk, geen rond de pot gedoe.

Altijd heel oprecht, zonder vooroordelen. En vooral genieten van haar warme energie en uitstraling.