discover your full potential

selfmade woman

make up advies / workshops / stylingadvies  

 

Verandering vraagt moed en volharding. Dingen loslaten in het leven vraagt vaak meer moed dan de dingen blijven behouden zoals ze zijn. Respect voor alle zielen die, ondanks alles, durven opkomen voor zichzelf en het lef hebben om eindelijk te worden wie ze al lang moesten zijn. 

Als transgender worstel je vaak jaren met gevoelens van onduidelijkheid, onzekerheid, onbegrip en angst. De (langverborgen) vrouw of man in jezelf vorm (durven) geven is dan ook een heel avontuur. 

Een doordachte begeleiding door doorwinterde en erkende professionals is dan ook een must. Neem zeker een kijkje op transgenderzorg Zij kunnen je wegwijs maken en doorverwijzen naar erkende therapeuten voor langdurige en erkende begeleidingen zoals in UZ Gent. Laat je zeker niet zomaar door iedereen begeleiden maar informeer en kies voor echte professionals mét jarenlange ervaring! 

Eenmaal je klaar bent om de vrouw in jezelf vorm te geven staan we, in samenspraak met je begeleidende seksuoloog of professionele therapeut, graag voor je klaar. Van het uitzoeken van passende betaalbare outfits en make up cursussen tot het creëren van kapsels of uitzoeken van pruiken, die maken dat je jezelf kan zijn! 

 

WORKSHOPS / PERSOONLIJKE TIPS & TRICKS

make up €135

personal workshop (2 uur) 

Tijdens de make up cursussen leer je in alle rust en helemaal privé je vrouwelijke troeven op een mooie en professionele manier in de verf te zetten. Je leert het beste uit jezelf en je huid te halen en krijgt een heleboel handige tips waarmee je thuis kan oefenen. Je leert welke producten je het beste kan gebruiken voor en na de permanente ontharing van je gelaat zodat je op elk moment en voor de rest van je vrouwelijke leven kan en durft te stralen! Wil je in alle rust het beste uit je huid en make up leren halen, dan kan dat lekker privé op één van onze locaties. 

LOOK & LEARN / WORKSHOPS IN GROEP

Wil je graag een look & learn of een workshop in groeps- of teamverband beleven, stuur ons dan een mailtje met het aantal personen of informeer naar onze geplande workshops. Tarieven zijn afhankelijk van het concept en aantal personen. 

Voor meer info, mail naar selfmadewoman@madamski.be

styling advies €195

3 uur (+€65 per extra uur)

Tijdens stylingadvies leren we je om (weer) met een glimlach in de spiegel te kijken en je zelfbeeld op een positieve manier aan te kleden. Je leert op een fijne en aangename manier met je veranderlijke lichaam om te gaan en op een veelzijdige, positieve manier het beste uit jezelf en je lichaam te halen. 

 

We geven je een heleboel tips mee en maken je bewust van het belang van een gezonde lichaamstaal. We laten je verschillende outfits aanpassen die zelf nooit uit de rekken zou halen en zorgen ervoor dat je voortaan gaat winkelen met plezier. 

 

Je betaalt voor het advies en hoeft de kleding die je past niet te kopen. Weinig budget om te shoppen? No worries! Madamski is gespecialiseerd in het uitzoeken van betaalbare fashion voor iedereen!

Voor meer info, mail naar selfmadewoman@madamski.be

kapsel

2,5 uur: kapsel + make up

De zoektocht naar mooie, betaalbare, naturel ogende pruiken is vaak een hel. Daarom staan we je graag bij in je zoektocht naar een op maat gemaakte pruik van echt haar die perfect bij je past.

Afhankelijk van je wensen betaal je voor een op maat gemaakte gepersonaliseerde pruik tussen de €900 en €1500 euro. Uiteraard hebben we ook goede adresjes voor als je een synthetische goedkopere pruik wenst. Iedereen heeft een eigen budget en dus helpen we je graag om het beste voor je binnen je budget te vinden.  

Wens je vorm te geven aan een kapsel met eigen haar, dan kan dat bij één van onze haarstylisten. TARIEF: €150 (all in). 

Voor meer info, mail naar selfmadewoman@madamski.be

ERVARINGSBERICHT

“Ik weet niet hoe het kwam, maar van het moment dat wij bij Karen Peger (seksuoloog) binnenkwamen, waren de zenuwen direct weg. Het voelde aan alsof zij al jaren in mij ziel, mijn innerlijke kon kijken en niet naar de huid die erom heen plakt van bij je geboorte. Ik was gerustgesteld. Na 45 jaar kon ik eindelijk beginnen te dromen van men eigen “ik”. Na een aantal sessies heb ik haar ook gezegd dat ik steeds worstelde met make-up en waar ik op zou moeten letten bij de aankoop van kleding e.d.

Ga maar eens een winkel binnen om vrouwelijke kleding te kopen als zogezegde man. Ze bekijken je meer buiten dan wat anders, dus raad kan je zeker vergeten.

Karen kende Ilse Adams, een pracht van een vrouw vertrouwde ze me toe. Zij had het met Ilse al over mij gehad. Weer kon er misschien een deurtje opengaan voor mij. Na enkele mailtjes voor een afspraak werd ik op 29 oktober om 10 uur bij haar op de make-up studio verwacht. Van ‘s morgens vroeg waren de zenuwen al in men keel aan het schrapen. Zoals een vrouw het zal beamen, legde ik men beetje garderobe op het bed gespreid. Wat kan ik het beste aandoen, zou ik daarmee niet teveel opvallen, dat is precies wat te preuts, vele vrouwen zullen dat ook wel eens gehad hebben. Maar voor mij was het iets anders, alsof men toekomst ervan zou afhangen en ik wilde toch een goede eerste indruk geven.

Eens aangekomen in de studio’s, wist ik niet meer waar ik het had. Ik werd heel hartelijk en uitermate openlijk ontvangen door Ilse Adams en haar medewerkster. Het was alsof ook zij in mij de vrouw zagen en voelde wie ik zou worden. Een last viel van mijn schouders af, precies of we elkaar al jaren kenden, zo werd ik geaccepteerd. De ene na de andere sessie verliep vlekkeloos, meer een meer werd ik me bewust van hoe ik met make-up moest omgaan, op wat ik moet letten bij aankoop van kleding enz…

Mijn haren werden ook beetje bij beetje in de vorm gegoten naar een weelderige mooie lange haardos waar je alle kanten mee op kan. Op een gegeven moment ben ik samen met Ilse gaan shoppen op de Meir in Antwerpen. Er zijn altijd mensen die nakijken en commentaar geven, maar ik voelde mij beschermd bij Ilse, ik had mij mentor bij. Het klinkt misschien belachelijk, maar voor mij was dat ook een soort mijlpaal, een grote stap, een bevestiging.”

Op een gegeven moment ben ik samen met Ilse gaan shoppen op de Meir in Antwerpen. Er zijn altijd mensen die nakijken en commentaar geven, maar ik voelde mij beschermd bij Ilse, ik had mijn mentor bij. Het klinkt misschien belachelijk, maar voor mij was dat ook een soort mijlpaal, een grote stap, een bevestiging.