DIANE (50)

‘DE MAKE OVER BRACHT ME OPNIEUW BIJ MIJN DIEPE IK: AVONTUURLIJK, JONG, VROUWELIJK.”

Als mama van 5 kinderen zet je je steeds meer opzij en leef je in functie van je gezin. Door de jaren heen is dit een sluimerend proces waar je je niet echt bewust van bent. Je leeft in functie van de anderen, ondanks het feit dat je jaren in een vrouwenorganisatie hebt gewerkt.  Je vergeet de emancipatie die je zelf op en top hebt verdedigd. Het leven loopt helaas niet altijd zoals je het wil…

Plots wordt dit proces doorprikt door het winnen van een make-over. Een ‘Voor’ en ‘Na’ voor TV. Je ziet jezelf ‘voor’ en ‘na’ en ik moet zeggen, het was serieus schrikken!

“Je beseft immers dat je jaren in de schaduw hebt geleefd en dat aandacht geven aan jezelf onwaarschijnlijk veel deugd kan doen. De make-over bracht me opnieuw bij mijn diepe ik: avontuurlijk, jong, vrouwelijk.”

Een fantastisch super enthousiaste team heeft mij verwend en doen stralen. Een ganse dag mocht ik naar mezelf kijken en lieten ze al het mooie in mezelf naar boven komen.  De fotosessie was de kers op de taart. Het was een ongelooflijke ervaring, een dag om met heimwee aan terug te denken. Maar ook vooral een start van een nieuw begin.

Bedankt Ilse en team!