“JEZELF GRAAG ZIEN IS EEN SUPERPOWER”

Vrouwen die er ondanks alles in slagen om zichzelf heruit te vinden. Alle negativiteit van zich weten af te gooien. Besluiten om voor zichzelf op te komen en met opgeheven hoofd en herwonnen eigenliefde weer in de spiegel te zien. Ik zie ze. Voel ze. Leef met hen mee. De meeste verhalen worden in alle rust geschreven achter onze schermen. In alle privacy. Maar af en toe zijn er van die babes die de stilte willen doorbreken. Die de moed hebben om taboes te doorbreken en de pracht van een vrouw die ze zijn geworden, aan de buitenwereld te laten zien. 

Zo iemand is Heidi. Een wonderlijke vrouw. We hadden elkaar al eerder ontmoet tijdens een personal shopping sessie waarin we Heidi haar zelfbeeld en persoonlijkheid in een nieuw kleedje staken. Een paar jaar later contacteerde Karen me dat ze Heidi wilde verrassen met een leuke make up en vrouwelijke styling. Om haar sensualiteit te vieren. Want dat had ze verdiend. En of ik ook een paar foto’s wilde nemen. Met plezier!

Het werd een onvergetelijke namiddag. Heidi gaf ons haar volste vertrouwen. Meer nog, ze deelde daarna haar verhaal. Een verhaal dat me in tranen deed uitbarsten. Want deze vrouw had ons alle vertrouwen gegeven om de sensualiteit met haar te vieren. En om ongegeneerd haar prachtige lichaam te laten zien.

HET VERHAAL VAN HEIDI  

“Ik ben Heidi, 50 jaar. Ik heb een hele lange weg afgelegd. Sexueel misbruik, verkrachtingen, slachtoffer van incest. In mijn puberteit en nog heel lang daarna, kleedde ik mij altijd mannelijk uit angst om misbruikt te worden. De laatste 6 jaar heb ik therapie gevolgd bij Karen Peger, en samen hebben we een lange weg afgelegd met vallen en opstaan. En zo ben ik langzaamaan opgebloeid, durfde ik mijn vrouwelijkheid meer naar boven laten komen.

De fotoshoot bij madamski was dan ook de kers op de taart. Vrouwelijk, sexy, beetje rebels en rock ’n roll. Ik was zenuwachtig. Maar Ilse heeft een kracht om je direct gerust, op je gemak te stellen. Deze shoot verliep dan ook direct heel ontspannen, respectvol, met veel warme liefde. 

Ik ben zo blij met het resultaat. Ik ben mooi, sexy…
Ongelooflijk, maar ik staar nu naar mezelf als ik de foto’s bekijk. 

Bedankt madamski en Karen Peger voor het respect, het geduld die jullie mij gegeven hebben om te komen waar ik nu sta. Een prachtvrouw die er wel mag zijn op deze wereld.

Bedankt Heidi voor je moed en vertrouwen! Niets dan respect en liefde voor je! You are beautiful!

In jezelf geloven in een superpower ladies. Just saying…  

Liefs,

Ilse xxx