Of het nu komt door de sleur in je dagdagelijkse leven, de hormonen die je parten spelen, de druk van het (huishoudelijk) werk, een tekort aan energie, een laag zelfbeeld of de kinderen die al je aandacht en energie opeisen. Geen of weinig zin hebben in seks is voor vele vrouwen een herkenbaar iets. Je bent moe, hebt geen energie meer en gedurende geruime tijd gebeurt er tussen jou en je partner op seksueel vlak niet veel of gewoon niets. Je lijkt geblokkeerd, emotioneel en sensueel geconstipeerd en je voelt je comateus. Herkenbaar? Blijf dan niet bij de pakken zitten. Jij en je partner verdienen immers beter! 

Je lusteloos voelen is niet fijn. En geen goesting meer hebben om eens lekker te vrijen is zonde. Want emotionele intimiteit (oog hebben voor mekaar) en genieten van elkaar, kan wonderen doen. Het zorgt voor een fijne boost en geeft een goed gevoel over onszelf. Uiteraard hoeven we niet elke dag seks te hebben. Maar ons goed voelen in ons vel, meer energie hebben en weer zin krijgen om je partner eens goed vast te pakken, tegen hem aan te kruipen, hem te knuffelen en echt de goesting hebben om nog eens heerlijk te vrijen, kan een geweldige boost geven. 

Gelukkig bestaan er vele dingen die ons helpen om het vuur weer wat aan te wakkeren. Eentje ervan is Shatavari. Een natuurlijk kruid dat positieve emoties bij vrouwen bevordert. En yes, ook het libido! Het kruid is 100% natuurlijk en heeft geen negatieve bijwerkingen. Beslist de moeite dus om het te proberen! 

Shatavari staat bekend als de koningin der kruiden omdat het de positieve emoties bevordert.

Shatavari, een natuurlijk kruid, staat in de Ayurveda bekend als ‘de koningin van de kruiden’ omdat het de positieve emoties bevordert. Het helpt het lichaam van de vrouw (weer) in balans te brengen en verhoogt het libido. En dat is fijn. Vrouwen zijn immers sensuele wezens. Begeren en begeert worden zijn essentieel. Wie vergeten was hoe kriebels in de buik voelden of hoe het voelde om écht zin in seks te hebben, moet dan ook gewoon verder lezen. Shatavari is immers ook een hulpmiddel dat seksuologe en psychotherapeute Karen Peger aanraadt in haar praktijk. En aangezien we veel samenwerken, weten we dat het werkt! 

Voor wie? 

Shatavari is geschikt voor vrouwen van 16 tot 60 jaar. Het is voor dochters, zussen, moeders en grootmoeders. Het is aangewezen bij menstruele klachten, verminderd verlangen, verminderde vruchtbaarheid en neerslachtigheid. En er zijn geen negatieve bijwerkingen gekend. Shatavari van Ojas is erkend door het FAVV-Volksgezondheid. 

In principe mag je het elke dag innemen. Het is een 100% natuurlijk product. Meestal nemen vrouwen het gedurende een aantal weken en nadien twee keer per jaar een goede lange kuur ( voor- en najaar).  

Het is aangeraden om het elke dag gedurende een langere tijd in te nemen. Ik stel een aantal maanden voor en dat zeker twee keer per jaar. Hoe snel je een verschil voelt hangt af van persoon tot persoon. De ene is gevoeliger voor het kruid dan de andere. Maar werken doet het zeker! Geef dus niet te snel op en stay tuned voor nog meer tips die voor meer pit en vuur in je leven kunnen zorgen.  

Waar kan je Shatavari bestellen? 

Shatavari kan besteld worden op www.shado.be Voor 60 capsules betaal je €19,95 

Wil je bestellen, stuur dan gerust de groetjes van de madam van madamski mee!

Enjoy lieverds!  Jullie verdienen het! 

Liefs, 

ilse xxx