“Als koppel samen uit je comfortzone komen, kan een hele fijn ervaring zijn .”

In ‘model voor een dag’ geeft madamski ook mannen en koppels de kans om eens in de spotlights te staan. En dat is bijzonder fijn, aangezien het ook voor mannen niet altijd even evident is om kleding uit de rekken te halen die hun op het lijf geschreven is.

Madamski geeft dan ook speciaal voor mannen maar liefst 50 gratis stylingadvies sessies weg op plekjes in gans Vlaanderen in september en oktober. Wil je kans maken stuur dan een mailtje naar mannen@madamski.be met twee recente foto’s (eentje waarop je helemaal op staat en een close foto) met je gegevens, leeftijd, kledingmaten en merken die je normaal draagt. En waarom je graag gratis stylingadvies zou willen. We bekijken alle aanvragen en laten je weten of je erbij bent of niet. Je kan je ook inschrijven als koppel. 

Benieuwd naar hoe Paul en Alexandra hun stylingavontuur hebben ervaren? Bekijk dan de video en hun foto’s onderaan deze pagina. Volg ons op instagram of facebook voor extra materiaal. 

En remember: wie in staat is om liefdevol naar zichzelf te kijken, zal niet alleen een mooier, maar ook een gelukkiger en krachtiger persoon zijn. Stop met goedkeuring bij anderen te zoeken en geef goedkeuring aan jezelf om de beste versie van jezelf te kunnen zijn! Dan geniet je dubbel zo hard als koppel van the good vibes!

Dankje Paul en Alexandra voor jullie goede vibes, goed gevoel voor humor en jullie vertrouwen! We hebben ervan genoten!

Liefs,

ilse xxx