Onze grootste vijand zijn we zelf. Vervang negatieve gedachten door positieve. Ook als je in de spiegel kijkt.”

In ‘model voor een dag’ geeft madamski iedere aardeling de kans om als een model te schitteren met professionele make up, styling en coaching. Een concept waarmee we het opgedrongen schoonheidsideaal willen doorprikken en aantonen dat iedereen mooi kan zijn en zich mooi kan voelen.

Ons eerste model voor een dag is Nadia. Een pracht van een vrouw met een pakkend verhaal en foto’s om u tegen te zeggen. Elke Peeters van Jacki Collet was alvast zeer tevreden met haar resultaten. En met de styling van The Fashion Store herwon Nadia haar zelfvertrouwen en straalde ze als nooit tevoren! Bekijk de video van Nadia en haar foto’s onderaan deze pagina. Volg ons op instagram of facebook voor extra materiaal. 

Mijn advies: stop met het hedendaags schoonheidsideaal en het online leven zo serieus te nemen. Stop met jezelf blind te staren op gemanipuleerde beelden van anderen en te streven naar een onnatuurlijke perfectie. Het zorgt voor een verlammende onmacht waardoor we een makkelijk slachtoffer worden voor mensen die denken dat ze beter dan anderen zijn. Leer in de eerste plaats naar jezelf te luisteren en leer een positieve leermeester voor jezelf te zijn. Wie in staat is om liefdevol naar zichzelf te kijken, zal niet alleen een mooier, maar ook een gelukkiger en krachtiger persoon zijn. Stop met goedkeuring bij anderen te zoeken en geef goedkeuring aan jezelf om de beste versie van jezelf te kunnen zijn!

Dankje Nadia voor je vertrouwen en om je inspirerende verhaal te delen! Love you!

Liefs,

ilse xxx