Onze grootste vijand zijn we zelf. Vervang negatieve gedachten door positieve. Ook als je in de spiegel kijkt.”

In ‘model voor een dag’ geeft madamski iedere aardeling de kans om als een model te schitteren met professionele make up, styling en coaching. Een concept waarmee we het opgedrongen schoonheidsideaal willen doorprikken en aantonen dat iedereen mooi kan zijn en zich mooi kan voelen.

Ons vierde model voor een dag is Annelies. Een zalige, knappe en stralende vrouw die geniet van het leven en die zich goed voelt in haar vel. Haar energie werkt zo aanstekelijk dat je ongetwijfeld vrolijk wordt van het bekijken van haar ‘model voor een dag’ avontuur. Elke Peeters van Jacki Collet was alvast zeeeeeer tevreden met haar resultaten. En bij The Fashion Store vonden we tijdens het stylingadvies een lange rok die op Annelies haar lijf geschreven was. Bekijk de video van Annelies en haar foto’s onderaan deze pagina. Volg ons op instagram of facebook voor extra materiaal. 

Mijn advies en dat van Annelies: stop met het hedendaags schoonheidsideaal en het online leven zo serieus te nemen. Stop met jezelf blind te staren op gemanipuleerde beelden van anderen en te streven naar een onnatuurlijke perfectie. Het zorgt voor een verlammende onmacht waardoor we een makkelijk slachtoffer worden voor mensen die denken dat ze beter dan anderen zijn. Leer in de eerste plaats naar jezelf te luisteren en leer een positieve leermeester voor jezelf te zijn. Wie in staat is om liefdevol naar zichzelf te kijken, zal niet alleen een mooier, maar ook een gelukkiger en krachtiger persoon zijn. Stop met goedkeuring bij anderen te zoeken en geef goedkeuring aan jezelf om de beste versie van jezelf te kunnen zijn!

Dankje Annelies voor de good vibes, je durf en prachtige resultaten! Love you!

Liefs,

ilse xxx