Eén van mijn absolute favoriete shoppingplekjes is The Fashion Store. Het zijn multibrandstores met verschillende winkels in Vlaanderen waar IEDEREEN welkom is. En daar houden we van. Geen vooroordelen, geen voorkeuren voor maatjes, bij The Fashion Store houden ze van échte mensen met échte lichamen. En daar word ik vrolijk van!

En vrolijk worden is een must tijdens het shoppen. Kleding en accessoires moeten je gelukkig maken. Een goed gevoel geven zodat je met een glimlach in de spiegel kan zien. En daarom moet je keuze hebben en kunnen mixen en matchen naar hartenlust. En als je niet weet hoe eraan te beginnen, moet je kunnen rekenen op advies. En ook dat geven ze je bij The Fashion Store met een glimlach. 

Het is dan ook niet verwonderlijk dat The Fashion Store één van de favoriete shoppingplekjes is geworden van madamski. Eentje waar ik veel en graag vertoef om voor mezelf te shoppen en om stylingadvies te geven ook. Want dankzij het grote aanbod aan verschillende merken én de schoenen en accessoires onder één dak, is het altijd feest. Je kan alles samen passen zodat ik het potentieel van een outfit kan laten zien. Vrijblijvend uiteraard. Alles kan en niets moet. Zolang je je eigen potentieel maar leert zien zodat je een outfit met de nodige trots en liefde kan dragen. 

Je moet het gewoon even met je eigen ogen zien en beleven. Buiten private shopping waar je mijn onverdeelde aandacht krijgt (voor meer info klik  hier en scrol naar stylingadvies) kan je me er ook vinden tijdens stylingadvies dagen. Het advies is dan gratis en mijn aandacht verdeel ik dan over alle geïnteresseerden. Door juiste kledingstukken uit de rekken te halen zorg ik er samen met de teams voor, dat je op een andere en positieve manier naar jezelf leert zien. De data kan je vinden onder events. 

The Fashion Store en Ziffiks (zusje van The Fashion Store in Balen) is een multibrand store voor mannen en vrouwen met echte lijven en jeansbroeken tem maatje 48. Kledij van maatje 36 – 46. Ze besteden veel aandacht aan Belgische merken én duurzaamheid en hebben voor ieder wat wils. Merken en adressen van de andere winkels in Vlaanderen kan je vinden op www.thefashionstore.be

En neen, ik word niet betaald om dit te schrijven of ik krijg geen procenten op de verkoop. Ik word betaald met respect, liefde en de vreugde van mensen die dankzij de lieve teams weer met een glimlach in de spiegel kunnen zien. That’s the way we roll bij madamski. Het is maar dat jullie dat weten. 

Love you all! 

ilse xxx