WE LOVE ELKE PEETERS  

Dat we van Elke Peeters houden is geen geheim. Haar op en top Belgische juwelen met een zalige ziel zijn adembenemend mooi en zijn met veel liefde en zorg gecreëerd door de lady herself. Tijdens een uitzonderlijke stockverkoop kan je kanjers van juweeltjes de jouwe maken zodat je ze cadeau kan geven of gewoon zelf kan houden om eeuwig te koesteren. Je betaalt uitzonderlijk €200 per juweel! 

De volledige selectie kan je op https://elkepeetersjewellery.blogspot.com/2015/10/de-allerlaatste-stockverkoop.html vinden. Snel wezen is de boodschap, want de stockverkoop is gelimiteerd.  

 

Elke wist als kind al dat ze later juwelen zou ontwerpen. Het was immers haar grootvader die haar de schoonheid van diamanten en juwelen liet ontdekken. Na de middelbare school trok ze naar Antwerpen om er juweelontwerpen te studeren aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten. Vandaag bestaat haar werk uit hedendaagse autonome juwelen en objecten waarbij een sculpturale benadering, inhoudelijke ideeën en een traditioneel materiaalgebruik hoofdzaken zijn. Voorwerpen waarbij toegepaste en vrije beeldende kunst elkaar raken, en die pas een relatie met het lichaam aangaan zodra ze een plaats vinden die hun functie bepaalt en zin geeft.

Heb je een zwak voor grote oorbellen, dan zijn deze kanjers misschien wel iets voor jou!! Voor €165 zijn deze de jouwe! Interesse? Mail naar elke@welove.be