CORONAKAPSEL MAKE-OVER MADNESS  

HAPPY DANCE voor iedere vrouw die al langer van een GEWELDIGE make over droomde! Coronakapsels zijn immers dé ideale basis voor spectaculaire kapsel make-overs! Heb je zin in een super-de-luxe-look, stuur dan als de bliksem een mailtje naar coronakapselmakeover@madamski.be en geef aan welke dagen en momenten je voorkeur genieten voor een afspraak. De afspraken gaan in alle privé door in Wilrijk. Wegens de coronamaatregelen zijn er momenteel geen andere opties wat locatie betreft.  

Tijdens een kapsel make over krijg je heel wat persoonlijke aandacht en hopen advies. Zo kom je te weten welke haarkleuren bij je passen en welke kapsels bij jouw haarstructuur, persoonlijkheid en way of life passen. Je krijgt ook heel wat advies over hoe je het zelf in de plooi kan leggen en welke producten je waarom moet gebruiken. Het is dus heel wat anders dan een doorsnee kappersbeurt. 

KAPSEL MAKE OVER: €150* (incl knippen, kleuren, brushing en styling kapsel). Afspraken kunnen doorgaan vanaf  5 maart op vrijdag, zaterdag en zondag. Vergeet je naam en telefoonnummer niet te vermelden in je mail zodat Christel je kan contacteren om een afspraak in te boeken. 
* heb je kort haar of hoeft het niet gekleurd te worden, geef dat dan even aan in je mail. Dan bezorgen we je een aangepast tarief. 

Je kan ook een giftcard twv €150 of een bedrag naar keuze bestellen via giftcard@madamski.be De afspraak zelf dient dan best door de gelukkige ontvanger zelf worden gemaakt. 

Let wel! Wegens de coronamaatregelen gaat het enkel om een kapsel make over en mag er geen make up of styling advies worden gegeven. De madam van madamski mag zelf niet aanwezig zijn en moet helaas nog even werkloos afwachten wanneer ze haar magic weer kan loslaten op jullie. Een cadeaubon bestellen voor een totale make over kan al wel. Je hoeft pas te betalen als er een afspraak kan worden ingepland. 

Op naar een heerlijke lente lieverds!