Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Follow me

TRANSGENDERS: STYLING & MAKE UP & KAPSEL ADVIES

TRANSGENDERS: STYLING & MAKE UP & KAPSEL ADVIES

TRANSGENDERS: STYLING & MAKE UP & KAPSEL ADVIES

Foto: Paulien met madamski in het programma M/V/X voor één

Tijdens mijn jarenlange ervaring met mensen heb ik veel geleerd. Verandering vraagt moed en volharding. Dingen loslaten in het leven vraagt vaak meer moed dan de dingen blijven behouden zoals ze zijn. Respect voor alle mensen die, ondanks alles, durven opkomen voor zichzelf en het lef hebben om eindelijk te worden wie ze al lang moesten zijn.

De (langverborgen) vrouw of man in jezelf vorm (durven) geven is een heel avontuur. Een avontuur van vallen en opstaan waarin je je gelukkig kan laten begeleiden door o.a. de transgenderzorg in UZ Gent en toppers als Karen Peger. Een doorwinterde op en top professionele seksuologe & contextueel therapeute die al sinds 1990 transgenders en familie begeleid en deel uitmaakt van de gespecialiseerde intervisiegroep “het Centrum voor seksualiteit en zender” (UZ Gent). Zij kent als geen ander de gevoelens, onzekerheid en angsten waarmee transgenders af te rekenen krijgen en kan je naar collega’s in heel vlaanderen doorverwijzen. Je kan haar lezen en vinden via www.karenpeger.be

Transgenders worstelen dan ook vaak reeds jaren met gevoelens van onduidelijkheid, onzekerheid, onbegrip en angst. Angst om te erkennen dat men transgender is, om het aan te familie en anderen te vertellen, om in andere kledij daarbuiten te komen, … En dat vraagt om een sterke, krachtige begeleiding door doorwinterde professionals.

Eenmaal je klaar bent om de vrouw in jezelf vorm te geven, staan we, in samenspraak met je begeleidende seksuoloog of professionele therapeut uiteraard, graag voor je klaar. Klaar om samen met jou op zoek te gaan naar een juiste look en kapsel.

GET THE LOOK! 

Waar wij je bij madamski graag in bijstaan is in het vormgeven van de vrouw die je al zolang wil zijn. Van het uitzoeken van passende betaalbare outfits en privé make up cursussen tot kapsels en pruiken van echt haar, die maken dat je jezelf kan zijn! 

 

STYLINGAVIES: INSTANT STYLE SWITCH 

Tijdens stylingadvies zoeken we uit welke outfits bij je passen en hoe je het beste haalt uit je lichaam. We leren je leuke adresjes kennen (MS Mode in Wijnegem shoppingcenter is een plekje waar jullie allemaal van harte welkom zijn!) en leren je alle tips & tricks zodat je erna alleen of samen met vriendinnen op pad kan gaan.

TARIEF:  €150 voor 3 uur

 

MAKE UP CURSUS: PERSOONLIJK ADVIES 

Tijdens de make up cursussen leer je in alle rust hoe je jezelf kan maquilleren, op een mooie en professionele manier. Je leert de kneepjes van het vak om het beste uit jezelf te halen en krijgt een heleboel handige en bruikbare tips. Zo leer je welke producten en foundation je het beste kan gebruiken nog voor je begint met permanente ontharing van je gelaat en welke producten je erna best kan gebruiken.

TARIEF: €125 voor 2 uur


KAPSEL: GET THE LOOK! 

De zoektocht naar mooie naturel ogende pruiken is vaak een hel. Daarom staan we je graag bij in je zoektocht naar een super mooie op maat gemaakte pruik van echt haar. Kwaliteit aan een betaalbaar tarief uiteraard mét professioneel advies. Want dat is waar het om draait!

TARIEF: afhankelijk van je wensen betaal je een op maat gemaakte gepersonaliseerde pruik tussen de €800 en €1500 euro

MEER WETEN?

Contacteer ons via mail getthelook@madamski.be
We staan graag voor je klaar!

ERVARINGSBERICHTEN

“Ik weet niet hoe het kwam, maar van het moment dat wij bij Karen Peger (seksuoloog) binnenkwamen, waren de zenuwen direct weg. Het voelde aan alsof zij al jaren in mij ziel, mijn innerlijke kon kijken en niet naar de huid die erom heen plakt van bij je geboorte. Ik was gerustgesteld. Na 45 jaar kon ik eindelijk beginnen te dromen van men eigen “ik”. Na een aantal sessies heb ik haar ook gezegd dat ik steeds worstelde met make-up en waar ik op zou moeten letten bij de aankoop van kleding e.d.

Ga maar eens een winkel binnen om vrouwelijke kleding te kopen als zogezegde man. Ze bekijken je meer buiten dan wat anders, dus raad kan je zeker vergeten.

Karen kende Ilse Adams, een pracht van een vrouw vertrouwde ze me toe. Zij had het met Ilse al over mij gehad. Weer kon er misschien een deurtje opengaan voor mij. Na enkele mailtjes voor een afspraak werd ik op 29 oktober om 10uur bij haar op de make-up studio verwacht. Van ‘s morgens vroeg waren de zenuwen al in men keel aan het schrapen. Zoals een vrouw het zal beamen, legde ik men beetje garderobe op het bed gespreid. Wat kan ik het beste aandoen, zou ik daarmee niet teveel opvallen, dat is precies wat te preuts, vele vrouwen zullen dat ook wel eens gehad hebben. Maar voor mij was het iets anders, alsof men toekomst ervan zou afhangen en ik wilde toch een goede eerste indruk geven.

Eens aangekomen in de studio’s, wist ik niet meer waar ik het had. Ik werd heel hartelijk en uitermate openlijk ontvangen door Ilse Adams en haar medewerkster.

Het was alsof ook zij in mij de vrouw zagen en voelde wie ik zou worden. Een last viel van mijn schouders af, precies of we elkaar al jaren kenden, zo werd ik geaccepteerd. De ene na de andere sessie verliep vlekkeloos, meer een meer werd ik me bewust van hoe ik met make-up moest omgaan, op wat ik moet letten bij aankoop van kleding enz…

Mijn haren werden ook beetje bij beetje in de vorm gegoten naar een weelderige mooie lange haardos waar je alle kanten mee op kan. Op een gegeven moment ben ik samen met Ilse gaan shoppen op de Meir in Antwerpen. Er zijn altijd mensen die nakijken en commentaar geven, maar ik voelde mij beschermd bij Ilse, ik had mij mentor bij. Het klinkt misschien belachelijk, maar voor mij was dat ook een soort mijlpaal, een grote stap, een bevestiging.”

Op een gegeven moment ben ik samen met Ilse gaan shoppen op de Meir in Antwerpen. Er zijn altijd mensen die nakijken en commentaar geven, maar ik voelde mij beschermd bij Ilse, ik had mijn mentor bij. Het klinkt misschien belachelijk, maar voor mij was dat ook een soort mijlpaal, een grote stap, een bevestiging.