GRATIS STYLING ADVIES @ THE FASHION STORE 

De manier waarop we ons kleden vertelt veel over ons, zonder dat we ook maar één woord hoeven te spreken. Je uiterlijk is dan ook een visitekaartje naar de buitenwereld toe. Helaas grijpen we maar al te vaak naar dezelfde stijl waardoor we onszelf en onze omgeving niet vaak meer verrassen. Ben je op zoek naar een nieuwe look of outfit en wil je je zelfbeeld wel eens in een nieuw kleedje laten steken of de trends laten vertalen naar jouw lichaam zodat het bij jou past, dan zijn de gratis stylingadviesdagen @ The Fashion Store beslist iets voor jou!

Tijdens deze dagen haalt Ilse Adams, de madam van madamski en huisstyliste van The Fashion Store met veel plezier verschillende outfits uit de rekken die je zelf nooit zou durven passen. Benieuwd? Aarzel dan niet en spring gerust even binnen! We love every body!  

The Fashion Store is een multibrand store voor mannen en vrouwen met echte lijven en jeansbroeken tem maatje 48. Kledij van maatje 36 – 46. Merken en adressen van de andere winkels in Vlaanderen kan je vinden op www.thefashionstore.be

ZA 4 JULI 10u00 – 18u00: THE FASHION STORE TORHOUT Oostendestraat 260, 8820 Torhout

ZO 5 JULI 10u00 – 18u00: in VEERLE LAAKDAL Hulstsestraat 6,  2431 Veerle

Boek je liever een privé sessie bij madamski, klik dan hier en scrol naar stylingadvies.

Heel graag tot dan lieverds! 

ilse xxx