Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Follow me

SENSUALISEREN VAN ZELFBEELDEN BIJ VROUWEN

SENSUALISEREN VAN ZELFBEELDEN BIJ VROUWEN

SENSUALISEREN VAN ZELFBEELDEN BIJ VROUWEN

Een vrouw die zichzelf niet kan appreciëren, zal niet in staat zijn om de mooie erotische kant van intimiteit te beleven en op een gezonde sensuele manier naar zichzelf te zien.

Vrouw zijn is een werkwoord. Het staat gelijk aan jezelf te blijven herontdekken zodat je jezelf en je veranderlijke lichaam graag kan blijven zien. En dat is belangrijk. Want een vrouw die zichzelf niet kan appreciëren, zal niet in staat zijn om op een gezonde sensuele manier naar zichzelf te zien. En dat is niet alleen zonde, maar ook heel gevaarlijk. Want zonder sensualiteit, intimi’tijd’ en erotiek in je leven zullen jij en je partner naast elkaar gaan leven en zullen jullie elkaar eerder als broer en zus gaan aanzien.

Vrouwen zijn sexy wanneer ze in staat zijn om van zichzelf te houden.

Vrouwen zijn sexy wanneer ze aandacht aan zichzelf en hun lichaam besteden. En in staat zijn om van zichzelf te houden, zodat ze van affectie kunnen genieten, en hun partner zijn liefde kan voelbaar maken en kan laten zien. En dat hoeft niet bepaald dmv seks te wezen. De grootste affectie zit ’em immers in kleine dingen die we door de jaren heen helaas niet meer opmerken of zien.

Bij Madamski helpen we vrouwen graag hun schoonheden te blijven herontdekken. Op elke leeftijd, op elk moment van hun leven en op elk moment in hun verhaal. Door middel van make overs, het even krachtig wakker schudden en een heleboel handige tips & tricks (spannend!) zorgen we ervoor dat vrouwen weer krachtiger, bewuster en sensueler in hun leven komen te staan. En dat verdienen ze! Want sensualiteit is een superpower die geen enkele vrouw zou mogen ontgaan!

Ben je nieuwsgierig naar wat Madamski voor jou kan betekenen? Stuur dan een mailtje naar vrouwzijn@madamski.be

In elke relatie durft het gevoel van intimiteit en intimi’tijd’ wel eens te verdwijnen. Maar als we moeite doen, kunnen we nog lang genieten van onszelf en van mekaar.