Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Follow me

POSITIEF AANKLEDEN VAN ZELFBEELDEN: STYLINGADVIES – RESTYLINGEN – PERSONAL SHOPPING

POSITIEF AANKLEDEN VAN ZELFBEELDEN: STYLINGADVIES – RESTYLINGEN – PERSONAL SHOPPING


stylingadvies / restylingen / personal shopping


De manier waarop je je presenteert naar de buitenwereld toe kan allesbepalend zijn. Bij Madamski leren we je om op een positieve manier in de spiegel te kijken en je zelfbeeld op een positieve manier aan te kleden. We geven je handige tips & tricks en leren het beste uit jezelf en je lichaam te halen. We bekijken op vraag je kleerkast en geven je handige tips & tricks om je outfits te pimpen en basisstukken onderling te combineren. We leren je met nieuwe stijlen om te gaan en zorgen voor een onwaarschijnlijk fijne zelfboost! Benieuwd naar welke looks jij aankan of gewoon keihard benieuwd om jezelf eens op een andere manier te zien? Dan is deze service beslist iets voor jou!

Tijdens stylingadvies leer je op een positief constructieve manier met je veranderlijke lichaam om te gaan en leer je op een veelzijdige, positieve manier het beste uit jezelf en je lichaam te halen. We leren de focus leggen op positieve punten (accentueren in plaats van enkel te camoufleren) en maken je tevens bewust van het belang van een gezonde lichaamstaal. Weinig budget om te shoppen? No worries! Madamski is gespecialiseerd in het uitzoeken van betaalbare mode voor iedereen.

Stylingadvies (privé of in groepsverband), personal shopping, het kan allemaal! Benieuwd? Stuur dan een mailtje naar styling@madamski.be