COLOR UP YOUR LIFE!

Jezelf graag zien is een werkwoord. Het staat gelijk aan jezelf blijven heruitvinden, zodat je van je spiegelbeeld en je lichaam kan blijven houden. Want in een wereld waar social media filters en het constante streven naar ‘idealen’ menig gezond verstand durft te domineren, is het vaak een uitdaging om op een positieve en liefdevolle manier naar jezelf te zien. 

De nieuwe lentecollecties puilen uit van kleur. En dat is mooi. Want kleuren hebben een onmiskenbare invloed op ons gemoed en ons functioneren. Naast geconditioneerde prikkels gekoppeld aan kleuren (zoals stoppen voor een rood verkeerslicht, blauw voor koud water enz) zijn het de onbewuste prikkels en het gevoel die kleuren ons geven, die vaak verrassend én super boeiend zijn. Net daarom zijn we bij madamski benieuwd naar welke kleuren jou gelukkig maken.

Kan je kleerkast wel wat kleur gebruiken, of kan jij wat kleur gebruiken in je leven? Draag je al jarenlang hetzelfde of heb je moeite met kleding te vinden die op jouw lijf geschreven is en bij jouw lichaam past? Wil je niet alleen je kleerkast maar ook je zelfbeeld een boost geven, zak dan af naar Sint Katelijne Waver en ontdek de gloednieuwe store van The Fashion Store waar we je met open armen zullen ontvangen! 

THE FASHION STORE SINT KATELIJNE WAVER, LELIESTRAAT 70 – OPENINGSWEEKEND 25, 26 en 27 FEBRUARI – VRIJDAG OPEN TOT 20 UUR! 

Heb je vragen, dan mag je die altijd mailen naar ilse@madamski.be 

Denk eraan lieverds, het leven is niet aan de twijfelaars. Durven en doen is de boodschap! Staar jezelf niet langer blind op je minpuntjes, maar zet je troeven in de kijker, kick ass and enjoy! We zijn er om je te helpen!! 

Just saying… 

Liefs,

ilse xxx