Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Follow me

DE MADAM van MADAMSKI

DE MADAM van MADAMSKI

Haar echte naam is Ilse Adams (45). Ilse is een sterke, inspirerende, maar vooral lieve vrouw die zich als ‘instant mind & style switch’ specialiste, samen met haar gedreven team, inzet om vrouwen instant zelfverzekerder en bewuster te maken, zodat ze op een positievere en blijere manier in het leven komen te staan.

Ilse Adams: ‘vrouwenfluisteraar’, ‘universo positivo’, ‘instant mind & style switch specialiste’.

Met haar natuurlijke gave om vrouwen zich beter in hun vel te laten voelen en aardelingen op een positieve manier naar zichzelf te laten zien, specialiseerde Ilse Adams, afgestudeerd in de Sociale Readaptatiewetenschappen, zich in het positiveren en sensualiseren van zelfbeelden. Ze maakt bewust en activeert de kracht van natuurlijke schoonheid en eigenliefde, ook bij diegene die het minder leuk vinden om in de spiegel te kijken. Meer dan wie ook is deze madam in staat om vrouwen bewust te maken van hun sluimerende sensuele kracht en kick ass attitude.

Ze veegt vakkundig elk voorgeprogrammeerd ideaalbeeld van de tafel en brengt de innerlijke gevoelens weer in balans. Het einddoel is een vrouw die zichzelf opnieuw graag ziet terwijl ze plezier schept in het leven.

Een positieve attitude en ‘de kracht van in jezelf geloven staat in alles wat ze doet centraal. Haar typerende cruelty-free, no-nonsense stijl en eigenzinnige aanpak, rijkelijk voorzien van een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen, zijn even respectvol en warmhartig als haar persoonlijkheid zelf. De ongedwongen manier waarop ze vrouwen haar positieve attitude moedig in hun hart laat sluiten, laat dan ook niemand onberoerd.

De middelen die ze gebruikt zijn make overs, fotoshoots, restylingen, lezingen, workshops, trainingen, on stage presentaties, evenementen en bewustwordingsessies, ook voor mensen die het moeilijk hebben met hun seksuele geaardheid. Met haar colums #justsaying en #sextalk deelt ze haar eigenwijze ongecensureerde gedachtengangen en wil ze sensibiliseren op een ludieke doch scherpzinnige manier.

Ilse Adams is een echte doe-vrouw. Ze slentert nooit. Ze wil zoveel mogelijk mensen meetronen naar een betere toekomst. Ze is de madam onder de madammen. De ultieme Adams onder de Eva’s!


– Karen Peger (seksuologe & contextueel therapeute) over Ilse Adams –

Ik zie in mijn praktijk heel wat mensen met een laag zelfbeeld, vol met twijfels en onzeker over zichzelf. Werken aan jezelf, je binnen- en buitenkant is essentieel om je goed te voelen. Als er iemand is die je hierbij kan helpen en ondersteunen dan is dat wel Ilse Adams. Waarom? Omdat wij op dat vlak éénzelfde missie delen: “mensen moeten kunnen zijn wie ze werkelijk zijn”.

Of je nu gay, trans, hetero of “whatever you want to be” wil zijn, dit maakt allemaal niet uit voor Ilse. Met een hartelijke lach en open houding stelt zij iedereen gerust. Luistert ze, geeft ze tips , zoekt ze mee naar oplossingen en gaat actief mee aan de slag. Eerlijk en duidelijk, geen rond de pot gedoe.

Altijd heel oprecht, zonder vooroordelen. En vooral genieten van haar warme energie en uitstraling.

 


GETUIGENISSEN –

 

Lieve Ilse,

Bij deze wil ik jou ook nog graag bedanken voor de fantastische dag die we mochten beleven in het kader van de make-over dag.

Wat mij bijzonder is opgevallen is jouw openheid en jouw gave om mensen een geweldig goed gevoel over zichzelf te geven. Jij die ook al een en ander hebt meegemaakt in het leven en toch steeds positief blijft tegenover het heden.

Jouw missie om de mensen het gevoel te geven dat ze meer waard zijn dan een lelijk spiegelbeeld en bijgevolg een lelijk zelfbeeld. Het is zo gemakkelijk om mensen in de put te duwen en zo moeilijk om hen terug zelfvertrouwen te geven. Chapeau, jij bent een geboren pep-talker, jij hebt het in de genen om de mensen een goed gevoel over zichzelf te geven en je slaagt er wonderwel in om een gewone vrouw het gevoel te geven dat ze ook waard is om naar te kijken.

Lieve Ilse, het was een fantastische dag, ik hoop echt dat ik de sfeerfoto’s die gemaakt zijn op het laatste moment nog mag ontvangen, ze zullen zeker een heel aparte plaats krijgen in mijn huis.

Ik hoop van harte dat we elkaar nog eens kunnen/mogen treffen, want iemand als jij is een verrijking in iemands leven.

Dikke knuffel en dikke zoen en nog heel veel succes met jouw carrière xxx

 

Meer getuigenissen en ervaringsberichten lees je hier.


“The RangerLord, she is one of a kind…
and I love her from the bottom of my heart.”

X

Jirka Asselberghs