Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Follow me

CRUELTYFREE BEAUTY: MINERALE MAKE UP #VEGAN

CRUELTYFREE BEAUTY: MINERALE MAKE UP #VEGAN

CRUELTYFREE BEAUTY: MINERALE MAKE UP #VEGAN

LESS MAKE UP MORE BEAUTY!

In een tijdsgeest waarin het de normaalste zaak lijkt om je huid met duizend en één lagen make up te bedekken en je gelaat te ‘contouren’ en te ‘shapen’, is het een verademing om je natuurlijke schoonheid te omarmen en gewoon lekker jezelf te kunnen zijn. De natuur geeft ons immers alles om op een gezonde manier verstandig met je huid om te gaan. Couperose, oneffenheden, acné, psoriasis of eczeem hoeven niet langer een spelbreker te zijn. Dankzij minerale make up kan je je huid liefdevol én natuurlijk doen stralen op een eenvoudige manier!

Eenvoudig. Natuurlijk. En goed voor je huid! Samengevat: 100% pure mineralen die je doen stralen!

Weg make up die je huid met de dag valer en ongelukkiger maakt en ervoor zorgt dat je zonder make up niet meer de deur uit durft. Hello mineralen die je huid niet schaden maar net voeden en een natuurlijke bescherming vormen tegen de schadelijke stralen van de zon (SPF15), de wind en vrije radicalen.

Meer nog, deze minerale poeders helpen om de tekenen van veroudering tegen te gaan. Ze verstoppen de poriën niet en zijn wegens hun anti-inflammatoire eigenschappen ook geschikt voor probleemhuiden zoals bij acné, eczeem, psoriasis, couperose…

De minerale make up lijn is allergievriendelijk, dierproefvrij en vegan en bevat geen chemicaliën en andere fillers die huidirritatie kunnen veroorzaken (zoals parfums, parabenen, synthetische kleurstoffen, minerale oliën, bismut oxychloride, talk en Nanodeeltjes).

En of dat nog niet genoeg is, is deze make up super eenvoudig aan te brengen. De foundation poeders breng je met een kabuki borstel aan op een gereinigde en gevoede huid. Na 30 minuten zijn de mineralen met je huidoliën versmolten en ziet de make up er super natuurlijk uit! De poeders zijn van nature sterk gepigmenteerd waardoor je echt heel weinig nodig hebt. De blush en bronzing poeder zijn zalig in gebruik en ook de oogschaduwen (mat of sparkling) zijn kinderspel! De mascara is geschikt voor zeer gevoelige ogen. En als je acné of oneffenheden willen camoufleren, hoef je gewoon wat extra laagjes foundation poeder aan te brengen. Je hebt GEEN concealer of andere shizzle nodig!

Make Up your Mood! 

Je leest het goed. Minerale make up is een ware verademing voor je huid én mind. Het is niet alleen gezond maar ook makkelijk aan te brengen. Door de hoge natuurlijke pigmentatie hebben de minerale poeders indien gewenst een stevige dekkingskracht. Van natuurlijk tot lekker trendy, het kan!

Of het ook voor jou is vraag je? Hell yeah! Het zal wel zijn!


Tarieven: Foundation (7g), blush of bronzer (6g): €37,20 Oogschaduw (2g): €23,20 Lipgloss (10ml): €22,40 Mascara (8ml): €37,20 Borstels: €21


Hoe te gebruiken? Zie video’s onderaan!


Interesse of vragen? Stuur een mailtje naar mineralemakeup@madamski.be of haast je naar een verkooppunt of bestel het online.


Verkooppunt: Bubbles at Home, Wollestraat 21, Brugge (binnenkort ook verkrijgbaar in Brussel en Gent). Zij zijn gespecialiseerd in huidverzorging met dode zee mineralen, geweldig geschikt voor gevoelige huiden, psoriasis, eczeem, acne enz. Ze verkopen ook all-in-one zepen die maar liefst 25 – 30% plantaardige glycerine bevatten! Super voor je huid! Crueltyfree en vegan!

Liever online bestellen? Stuur een mailtje naar: catherine@bubblesathome.be en ontvang een gratis kleurkaart om de juiste kleur van foundation poeder te kiezen die het best bij je huid past. Hou de kleurkaart tegen je kaaklijn en kies de kleur die het meest aansluit bij je huidtype. Je kan ook twee kleuren mixen om de perfecte kleur te bekomen.

Paint your lips with a smile lieverds! Nature will make you blush!

Lots of love of crueltyfree love xxx