Follow me

SUMMER CONFIDENCE: ZELFZEKER DE ZOMER IN!
juni 14, 2019|Tips & Tricks

SUMMER CONFIDENCE: ZELFZEKER DE ZOMER IN!

SUMMER CONFIDENCE: ZELFZEKER DE ZOMER IN!

Met de zonnige dagen in zicht worden de luchtige zomerjurkjes weer bovengehaald. Een feest voor velen, maar helaas niet voor iedereen. De gedachten om luchtig en schaars gekleed te gaan, bezorgt menig vrouw zomerkoorts. Niet nodig, vinden wij. En dus bezorgen we jullie met veel liefde enkele tips om het zomergebeuren aangenamer maken.

Ilse Adams, de leading lady van madamski, kreeg sinds kort ook de titel van Feel good-coach bij WW. Madamski werkt al jaren samen met WW om members hun zelfbeeld positief bij te sturen. Benieuwd naar welke tips Ilse meegaf aan de WW members wat Summer Confidence betreft, neem dan een bezoekje aan hun website via volgende link: website WW summer confidence artikel madamski

 MEER INFO OVER DE TIPS KAN JE HIER VINDEN: 

 

 

 

Madamski’s lingeriestyliste: Boob Boss Chris van Lingerie Christiann in Heist op den Berg, Bergstraat 78. Wil je geholpen worden en raad van Chris herself, bel dan even om zeker te zijn dat ze aanwezig is: 015/24 16 52.

Okselpads: online verkrijgbaar of in Hema of Kruidvat

Bandalettes of dijbanden: online verkrijgbaar of bij MS mode en Veritas

Schimmelnagels hoeven deze zomer geen spelbreker te zijn. Nagelreconstructie om je afgebrokkelde schimmelnagels weer heel te maken en je teennagels summerproof met een speciale gel: contacteer een esthetische of medische pedicure in je buurt en check of ze deze service aanbiedt.

no comments
Share