Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Follow me

NEEN LEREN ZEGGEN TEGEN JE KLANTEN: MADAMSKI WORKSHOP COACH ROESELARE 1 APRIL
maart 7, 2019|events

NEEN LEREN ZEGGEN TEGEN JE KLANTEN: MADAMSKI WORKSHOP COACH ROESELARE 1 APRIL

NEEN LEREN ZEGGEN TEGEN JE KLANTEN: MADAMSKI WORKSHOP COACH ROESELARE 1 APRIL

Het is frustrerend en sterker dan jezelf. ‘Ja zeggen’ terwijl je eigenlijk veel liever ‘nee’ had gezegd. Het verlaagt je eigenwaarde, geeft je een gevoel van onmacht en zorgt voor heel wat frustratie en stress. Wie geen ‘nee’ kan zeggen, zal dan ook slaafs en genadeloos aan de wil van anderen worden onderworpen. Chronisch ‘ja’knikken is dan ook niet echt slimmetjes en niet bepaald gezond. Heb je zin om op een leuke en ludieke manier naar jezelf te leren kijken? Dan is deze workshop iets waartegen je beslist ‘ja’ moet zeggen!

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Voor iedereen die het beu is om steeds maar ja te knikken. Wil je je slechte gewoonte om je leven slaafs ten dienste van anderen te stellen doorbreken? Wil je op een assertieve manier omgaan met je klanten?  Dan is deze mini bewustwording sessie beslist iets voor jou!

PLACE TO BE OP 1 APRIL: COACH ROESELARE, Brugsesteenweg 363

INSCHRIJVEN KAN VIA https://www.coachbelgium.be/nl/workshop/285

no comments
Share