Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Follow me

LINGERIE STYLINGADVIES MOMENT MET KORTINGEN TOT 30% OP 15 DEC VAN 16 TOT 20 UUR IN HEIST OP DEN BERG
december 3, 2018|events

LINGERIE STYLINGADVIES MOMENT MET KORTINGEN TOT 30% OP 15 DEC VAN 16 TOT 20 UUR IN HEIST OP DEN BERG

LINGERIE STYLINGADVIES MOMENT MET KORTINGEN TOT 30% OP 15 DEC VAN 16 TOT 20 UUR IN HEIST OP DEN BERG

Lingerie, de naakte waarheid. Want niets is zo confronterend om als onzekere ziel in lingerie voor een spiegel te komen staan en je veranderlijke lichaam dat niet langer het jouwe lijkt, te aanschouwen. Niet verwonderlijk dan ook dat vele vrouwen met een versleten BH rondlopen en het steevast uitstellen om een nieuwe te halen. Gevolg: boobies die ongelukkig ter hoogte van de buik komen te hangen en zorgen voor vaak twee kledingmaatjes meer. OF boobies die in een veel te kleine cup worden gepropt waardoor de tweeling een vierling wordt. Allesbehalve sexy. Tel daarbij een verkeerde omtrek bij waardoor de BH aan stevigheid mist OF het goedkope prijskaartje dat ervoor zorgt dat na twee wasbeurten de room al van de soep is en de BH én de borsten er losjes bij komen te hangen. Alle ingrediënten dus om je NIET langer sexy te voelen. En dus is SOS BOOBIES dan ook een onmisbaar gegeven in het madamski gebeuren. Niet alleen zorgt de juiste lingerie voor een onwaarschijnlijk sensueel gevoel. Goede lingerie zorgt ook vaak voor een maatje minder en een jurk die wél past omdat alles mooi op z’n plaats komt te hangen. Onze make over kandidaten hebben dat alvast mogen ondervinden! En jij kan dat ook! Want madamski organiseert lingerie namiddagen en een avond waar je niet alleen op advies kan rekenen, maar ook op mooie kortingen van 10% en 30%! 

Voor zij die ze nog niet kennen, Boob Boss Chris is een echte heldin. Ze is lief, op en top professioneel en heeft een geweldig gevoel voor humor. Ze is open minded waardoor haar deur voor iedereen openstaat, zolang je zelf ook respectvol bent en lief bent naar anderen toe.

Op ZATERDAG 15 DECEMBER organiseert madamski ism met Boob Boss Chris van 16 tot 20 uur een lingeriestylingadvies moment waar je kan genieten van kortingen van 10 en 30%!

Het is de trip naar Heist op den Berg helemaal waard, dat weten ondertussen de vele fans al! Niet alleen kan je genieten van leuke kortingen, je kan ook genieten van de super leuke sfeer en de favoriete setjes van Ilse en Chris die rond je oren zullen vliegen. En misschien ook een mini defileetje als we in de mood zijn ; ) Fun en sensualiteit gegarandeerd!

Wil je erbij zijn, schrijf je dan in. Stuur een mailtje naar lingeriechris@madamski.be

PLACE TO BE: LINGERIE CHRISTIANN, Bergstraat 78, Heist op den Berg, 015/241 652 lingerie.christiann@skynet.be

Dit is alvast een mini greepje uit al het moois dat op je ligt te wachten.

no comments
Share