Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Follow me

MAGIC MAKE OVER DAYS @ MOOSEHAIRCARE BORNEM & SALON 112 WESPELAAR HAACHT
november 26, 2018|events

MAGIC MAKE OVER DAYS @ MOOSEHAIRCARE BORNEM & SALON 112 WESPELAAR HAACHT

MAGIC MAKE OVER DAYS @ MOOSEHAIRCARE BORNEM & SALON 112 WESPELAAR HAACHT

– POSITIVEREN VAN ZELFBEELDEN EN UITERLIJKHEDEN –

make overs


Vrouw zijn is een werkwoord. Het staat gelijk aan jezelf te blijven herontdekken zodat je jezelf en je veranderlijke lichaam graag kan blijven zien. En dat is belangrijk. Want in een wereld waar het schoonheidsideaal menig gezond verstand durft te domineren, is het vaak een uitdaging om jezelf graag te (blijven) zien.


“Vrouwen zijn sexy wanneer ze in staat zijn om van zichzelf te houden. Een vrouw die zichzelf niet kan appreciëren, zal niet in staat zijn om op een gezonde sensuele manier naar zichzelf te zien.”


Ik ervaar het dagelijks. Hoe een vrouw zich voelt en naar zichzelf kijkt, bepaalt in grote mate hoe ze in het leven staat. Een vrouw die zich niet lekker in haar vel voelt, zal alles heel anders gaan beleven. En negatieve gevoelens maken dat we naast onzeker, ook een pak minder aantrekkelijk voor de buitenwereld zijn.

Make overs zijn een leuke tool om de manier waarop je naar jezelf kijkt en waarop anderen naar jou kijken, te veranderen. Het transformeren van je spiegelbeeld doorbreekt de dagelijkse routine en vaak comateuze vastgeroeste manier waarop je naar jezelf kijkt en zorgt voor een frisse, vernieuwde energie en onwaarschijnlijk heerlijke zelfboost die we allemaal heel goed kunnen gebruiken. Je goed voelen in je vel en op een objectieve en gezond kritische manier naar jezelf te durven kijken, is dan ook veel belangrijker dan je denkt. Het voorkomt dat je jezelf gaat saboteren en dat je lichaam en zelfbeeld in een comateuze modus komen te staan.


“Het is dan ook belangrijk om vrouwen te leren hoe ze ten alle tijden het beste uit zichzelf kunnen halen zodat ze weer op een liefdevolle en positieve manier met zichzelf en anderen kunnen omgaan. Mensen een vernieuwde, krachtigere identiteit geven, zorgt ervoor dat ze op een plezieriger en minder twijfelachtig in hun leven komen te staan.”


Make overs zijn een mooie tool om op een aangename en speelse manier je leven en zelfbeeld te reebooten en op een positieve gezonde manier weer naar jezelf te leren zien. Het heeft een impact op je ganse leven. Want door je vertrouwde uiterlijk te veranderen worden er ook een heleboel vastgeroeste emoties losgemaakt. Hierdoor ontstaat er een zuurstofrijke ruimte die ervoor zorgt dat je weer veel positiever en sterker in het leven kan staan. En dat is belangrijk, want in een tijdsgeest waarin alles rond uiterlijk en uiterlijk vertoon draait, is het belangrijk om een sterke identiteit te kweken zodat jij op een gezonde manier je mannetje kan staan.


“Wie in staat is om liefdevol naar zichzelf te kijken, zal een mooier, vrolijker en krachtiger persoon zijn!”


Heb jij zin om lekker liefdevol naar jezelf te kijken, je troeven te (her)ontdekken en (weer) krachtiger en vrolijker in het leven te komen staan? Aarzel dan niet en laat je door ons warmhartige team in de watten leggen!

TARIEVEN

MAGIC MAKE OVER DAYS TARIEF  

Tijdens deze dagen geniet van je van een voordeel tarief en kan je in het gezelschap van dierbaren, kennissen, collega’s of andere vrouwen een make over beleven. Voor een dagje vol tips & tricks en een nieuwe look betaal je €220 incl lunch. Je krijgt dan een nieuw kapsel met heel wat tips, een mooie make up met tips en stylingadvies. In december en januari zijn er nog enkele plaatsjes vrij. Stuur een mailtje naar magicmakeoverdays@madamski.be voor meer info en data.

PRIVE MAKE OVER DAG (VOLLEDIGE DAG)

Tijdens deze make over dag draait alles rond jou! We verwelkomen je morgens bij de kapper en geven je een nieuwe look met heel wat advies en tips & tricks met een stralende make up.

Daarna trekken we het stad in (Antwerpen) en geven we je een heleboel tips & tricks wat stylingadvies betreft. We leren je het beste uit jezelf en lichaam te halen zodat kan en durft te stralen als nooit tevoren!  Wil je dit met dierbaren of vriendinnen beleven, dan kan dat ook. Tarieven op aanvraag.

Prijskaartje nieuw kapsel, make up en stylingadvies: €400


STYLINGADVIES

Wens je enkel stylingadvies, dan betaal je €180 voor drie uurtjes en €60 per extra uur. We zakken dan meestal af naar Wijnegem shoppingcenter of Antwerpen city.


NIEUW KAPSEL + MAKE UP 

Wens je enkel een nieuw kapsel + make up met een heleboel tips, dan betaal je €225.


NIEUW KAPSEL 

Wens je enkel een nieuw kapsel zonder make up dan betaal je €150.


GEPERSONALISEERDE FORMULES 

Je kan ook kiezen voor een make over (nieuw kapsel + make up) met op een ander moment stylingadvies. Alles is mogelijk! We werken heel gepersonaliseerd en steeds op maat. Jij kiest de formule waar jij je het beste bij voelt!

 – Madamski is er ook voor vrouwen met haarproblemen, weinig of dun haar! –

 

no comments
Share
Related Posts