Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Follow me

UCW: TOPADRESJE OM HEERLIJK TE ONTGIFTEN
november 24, 2018|Tips & Tricks

UCW: TOPADRESJE OM HEERLIJK TE ONTGIFTEN

UCW: TOPADRESJE OM HEERLIJK TE ONTGIFTEN

De UCW of Universal Contour Wrap is al meer dan 20 jaar mijn absolute favoriete behandeling als het op ontgiften en eens degelijk detoxen aankomt. De in zeeklei gedrenkte heerlijk warme windels waarmee je ganse lichaam wordt ingepakt, is een waar geschenk voor je lichaam en geest.

Weg vervelende gifstoffen die ons hoofdpijn en migraine bezorgen. Weg gifstoffen die gezond afslanken in de weg staan. Weg vervelende vochtophopingen ter hoogte van je BH, flanken en dijen. De UCW is niet alleen aangenaam, maar ook lekker gezond. Ook voor diegene die huidproblemen hebben, psoriasis of eczeem. Gestopt met roken en wil je die vieze nicotine uit je lichaam? Probeer eens een kuurtje UCW.

Katja en Tiffany ken ik persoonlijk al meer dan 15 jaar. Zij nailen het als geen ander als het op een UCW behandeling aankomt én zijn super open minded waardoor de deur voor IEDEREEN open staat! Katja en Tiffany zijn dan ook THE BEST!! Wees welkom ladies en gents!

Prijs universal contour wrap 120 min: 1 beurt 90 euro
Kuur van 3 behandelingen 255 euro
In combinatie met een gelaatsverzorging: 1 beurt 150 euro ( ter waarde van 165 euro )
En yes, er zijn nog enkele plaatsjes vrij voor de feestdagen!

 

FIRM CLINIC Jules Moretuslei 137 Wilrijk – 0800/262 22

www.firm-clinic.be mail: info@firm-clinic.be

MEER INFO OVER JUS JUS EN EXTRA DETOX TIPS & GEZONDE LEVENS- EN EETGEWOONTEN: klik hier

no comments
Share