Follow me

TOPADRESJE PERMANENTE ONTHARING
november 24, 2018|Tips & Tricks

TOPADRESJE PERMANENTE ONTHARING

TOPADRESJE PERMANENTE ONTHARING

De wintermaanden zijn de periode bij uitstek waarin instituten die permanente ontharing aanbieden, hoogdagen vieren. Begrijpelijk, want wie wil nu geen zachte benen of bikinilijn of wie wil nu niet verlost worden van ingegroeide haartjes, irritatie of vervelende haargroei. Helaas blijven de horrorverhalen niet uit. Brandwonden en blijvende littekens zijn realiteit! Opleidingen kosten dan ook veel geld en daarom wordt kennis op de werkvloer vaak op een vluchtige manier aan elkaar doorgegeven met alle gevolgen vandien.

Je goed informeren en kiezen voor betrouwbare adressen die het wel nauw nemen met je gezondheid en de tijd nemen voor je, is een absolute must. Zo iemand is Monika. Zij is een verpleegster en vrouw van een plastische chirurg. Een medische achtergrond en professionele oerdegelijke toestellen maken ze tot een echte aanrader. Bovendien is zij vertrouwd met het trangender gegeven (staat op de zorglijst van TIP). Voor al onze selfmade women en ladies en gents die zich veilig willen voelen, raden we dan ook met graagte en veel liefde ons favoriete adresje aan.

Goed nieuws, Monika biedt ook naaldepilatie aan waardoor ook grijze haren kunnen worden verwijderd. Vrouwen in de menopauze met harde stugge haren hoeven dus niet te wanhopen! ALLE huidtypen kunnen worden behandeld, ook tijdens de zomermaanden.

Je kan bij Monika terecht voor gratis gepersonaliseerd advies op maat! En dat is goud waard!!

M-CURE MECHELEN www.m-cure.be

Brusselsesteenweg 391 Mechelen 1e verdiep – 0477/59 75 17 mail: laser@m-cure.be 

Parkeergelegenheid achter appartementencomplex

Nieuwe praktijk Bonheiden – voorjaar 2019

 

no comments
Share