Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Follow me

TIPS VAN TINEKE, MOOSEHAIRCARE & COLOR
november 24, 2018|Tips & Tricks

TIPS VAN TINEKE, MOOSEHAIRCARE & COLOR

TIPS VAN TINEKE, MOOSEHAIRCARE & COLOR

TINEKE MERTENS tineke.m@moosehaircare.be

Tineke Mertens is een gepassioneerde en volleerde Brand & Education manager bij Moose Haircare & color en behoort inmiddels al enkele jaren tot de madamski familie. Als levende encyclopedie kent zij als geen ander alle ingrediënten en de werking ervan wat haar tot een magic worker maakt wat betreft kleuren en hairstyling. Haar liefdevolle geduldige aanpak maakt haar geliefd bij alle make over kandidaten en haar oog voor detail maakt dat alle vrouwen weer lachend in de spiegel kunnen kijken. Ranger Jirka Asselberghs is haar soulmate wat inspiratie en creativiteit betreft. Samen vormen zijn een onklopbaar duo in het kappersgebeuren. Waarom wij zo van Moose Haircare houden leest u hier.

Wat maakt MOOSE HAIRCARE & COLOR zo bijzonder?

Tineke: We bieden een crueltyfree en eco-vriendelijk alternatief, pure verwennerij op basis van puur zuivere essentiële oliën, plantenextracten en natuurlijke antioxidanten. De natuurlijke plantaardige oliën zijn gewonnen uit, onder andere, bladeren, bloemen, wortels, vruchten of schors (=botanisch).

We staan garant voor professionele resultaten met ecologische kappersproducten van de hoogste kwaliteit. In het hart van elk product zit een krachtig mengsel van planten, die versterkt zijn met de hulp van de moderne technologie. Het assortiment bevat unieke formules met onder andere volgende ingrediënten; gecertificeerd organisch honingextract, macadamia olie, groene thee, argan olie, Jojoba olie, Aloë vera, avocado, Ginseng, Tea tree, amarantn duindoorn, blauwe bes,…

Alles draait om de gezondheid van klant en kapper in combinatie met professionele resultaten. Wat we weglaten in onze producten is net zo belangrijk als wat we er in steken…

We bieden een gezondere werkomgeving, allergievriendelijke producten, een alternatief voor schadelijke producten. We werken met NON-schadelijke chemicaliën, onze producten zijn niet op dieren getest en milieuvriendelijk. Binnen 1 van onze concepten: Zenz Organic

Het belang van een aangepaste shampoos, verzorging- en stylingproducten.

Tineke: Een aangepast shampoo is belangrijk om je haar perfect te kunnen stylen en ook om je hoofdhuid optimaal te voeden. Bij het gebruik van een verkeerde shampoo kan je haar snel pluizig staan, vet lijken, plat vallen of stug of slap aanvoelen.

Een Stylingsproduct aangepast aan je haartype zorgt er voor dat je je haar perfect in model krijgt en dat het ook perfect blijft zitten doorheen de dag.  Viviane bijvoorbeeld. Zij heeft een hele mooie grijze kleur door het gebruik van een blonde shampoo en fiber mousse (beide met violine pigmenten). Hierdoor blijft haar kleur tot de volgende kleurbehandeling mooi grijs. Door de correcte versteviging gebruiken kan ze het mooi in model drogen en geeft ze haar kleur elke keer weer een extra boost.

De styling fiber wax zorgt er dan weer voor dat haar kapsel de hele dag ‘hermodeleerbaar’ is en toch perfect blijft zitten.

Waarom je beter je haren niet zelf kleurt met kleur uit een pakje.

Tineke: Thuis kleuren is uit den boze. Zelfs kleurshampoo’s kunnen je haar laten afbreken, verbranden of een enorme uitgroei bezorgen. Wanneer je met onze proffesionele producten kleurt, zal je haar blijven glanzen en diep verzorgd zijn (ook na de kleurtoepassing). Je hebt dan ook geen probleem om het eens te veranderen van kleur als je eens toe bent aan iets nieuws.

Waar kunnen consumenten en professionals terecht als ze interesse hebben in de producten?

Tineke: Kappers en consumenten kunnen bij ons terecht via onze social media, haaradviescentrum of algemeen nummer 03/710 66 30 www.moosehaircare.be

no comments
Share