Follow me

MS MODE: DRAAG MAATJE SEXY!
november 24, 2018|Tips & Tricks

MS MODE: DRAAG MAATJE SEXY!

MS MODE: DRAAG MAATJE SEXY!

DE SUPER SENSUELE COLLECTIES VAN MS MODE: MADAMSKI PROOF! 

Wie MS mode zegt, denkt uiteraard aan oubollige allesbehalve flatterende losse kledij die vrouwen doet vergeten dat ze sensuele wezens zijn. Wie de madamski make over uitzending gezien heeft op ATV weet inmiddels wel beter. De nieuwe collectie werd dankzij madamski en het super straffe Belgische dream team van Msmode heel wat sensueler en vrouwvriendelijker. MSmode klanten dragen voortaan dan ook maatje sexy! De nieuwe MS mode collecties laten dan ook menig vrouwen (en mannen) harten sneller slaan. De nieuwe feestcollectie is dan ook waaaaaanzinnig mooi! Rep jullie als de bliksem naar de winkels en leef jullie uit ladies! De nieuwe collectie is zo gewild, dat je snel moet wezen! 

Yes miladies, ook onze ‘selfmade woman’ zijn meer dan welkom bij MSmode!!! (transvrouwen). We love them for that!!!

Tips nodig? Aarzel dan niet om iemand van het MSmode team aan te spreken. Je kan winkels vinden in Wijnegem & Waasland shoppingcenter en Kapellen. Meer adressen kan je vinden op hun website en webshop.

Ondertussen kunnen we de vragen niet bijhouden van waar jullie de outfits kunnen vinden. Niet alles staat online. Je kan best even naar de shops zelf gaan (Wijnegem Shoppingcenter, Waasland Shoppingcenter en Kapellen) of de website raadplegen voor andere adresjes. Wil je zeker weten dat hetgene wat je zoekt er nog is, bel dan even naar de winkel zelf.

En yes, de outfits die Ilse, Nancy en Tessa dragen zijn ook verkrijgbaar bij MS mode! Snel wezen is de boodschap! Shop until you drop ladies!!

www.msmode.be

no comments
Share