Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Follow me

LINGERIETIPS & FAVORIETE LINGERIESTYLISTEN
november 24, 2018|Tips & Tricks

LINGERIETIPS & FAVORIETE LINGERIESTYLISTEN

LINGERIETIPS & FAVORIETE LINGERIESTYLISTEN

Lingerie, de naakte waarheid. Want niets is zo confronterend om als onzekere ziel in lingerie voor een spiegel te komen staan en je veranderlijke lichaam dat niet langer het jouwe lijkt, te aanschouwen. Niet verwonderlijk dan ook dat vele vrouwen met een versleten BH rondlopen en het steevast uitstellen om een nieuwe te halen. Gevolg: boobies die ongelukkig ter hoogte van de buik komen te hangen en zorgen voor vaak twee kledingmaatjes meer. OF boobies die in een veel te kleine cup worden gepropt waardoor de tweeling een vierling wordt. Allesbehalve sexy. Tel daarbij een verkeerde omtrek bij waardoor de BH aan stevigheid mist OF het goedkope prijskaartje dat ervoor zorgt dat na twee wasbeurten de room al van de soep is en de BH én de borsten er losjes bij komen te hangen. Alle ingrediënten dus om je NIET langer sexy te voelen. En dus is SOS BOOBIES dan ook een onmisbaar gegeven in het madamski gebeuren. Niet alleen zorgt de juiste lingerie voor een onwaarschijnlijk sensueel gevoel. Goede lingerie zorgt ook vaak voor een maatje minder en een jurk die wél past omdat alles mooi op z’n plaats komt te hangen. Onze make over kandidaten hebben dat alvast mogen ondervinden!

Onze Boob Boss Chris van lingerie Christiann in Heist op den Berg kon er deze keer helaas niet bij zijn. Maar dat belet ons niet om haar even alle eer toe te kennen en ze even voor te stellen aan de kijkers als onmisbare kracht in ons team. Voor haar fans en diegene die ze willen ontmoeten hebben we goed nieuws, want begin december organiseren we een gratis stylingadviesavond in haar shop te Heist op den Berg. Het is de trip helemaal waard, dat weten ondertussen de vele fans uit het Antwerpse! Niet alleen kan je genieten van leuke kortingen, er ligt ook een heuse selectie aan waanzinnig mooie nachtkledij en lingerie klaar aan zeeeeeer aantrekkelijke prijsjes! Wil je erbij zijn, schrijf je dan nu reeds in om meer informatie te ontvangen en wees er zeker bij! Stuur een mailtje naar lingerie@madamski.be

LINGERIE CHRISTIANN, Bergstraat Heist op den Berg. Bel of mail voor een afspraak: 015/241 652 lingerie.christiann@skynet.be


Om het gemis van onze eigenste Boob Boss Chris te verzachten, hadden we niemand minder dan lingerie styling trainer Natalie Liekens van Prima Donna uitgenodigd. Zij zorgt ervoor dat lingeriestylisten hun vak wel degelijk kennen en professioneel kunnen uitvoeren op het niveau dat Prima Donna beoogt en benadrukt maar al te graag hoe belangrijk het is te kiezen voor professioneel advies. Haar zeer interessante én bruikbare lingerie tips kan je hieronder bekijken (video).


Voor zij die staan te trappelen om in het Antwerpse professioneel advies te krijgen raden wij ten zeerste lingeriestyliste Diane van Galatea in Schoten aan. Ook zij is een absolute kanjer in haar vak en is suuuuper betrouwbaar wat het geven van advies én super sexy degelijke lingerie betreft (zie website)!! Een echte hotspot in de kijker! Het is maar dat jullie het weten!

TOPADRESJE IN SCHOTEN: LINGERIE GALATEA, Paalstraat Schoten 03/658 02 33 www.lingeriegalatea.be


 

no comments
Share