Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Follow me

JUS JUS: EEN GEZONDE DETOX VOOR LICHAAM & GEEST
november 24, 2018|Tips & Tricks

JUS JUS: EEN GEZONDE DETOX VOOR LICHAAM & GEEST

JUS JUS: EEN GEZONDE DETOX VOOR LICHAAM & GEEST

Gehaastheid en stress hebben een onmiskenbare invloed op ons functioneren. Door de constante rush lijken ons lichaam en geest in een andere dimensie te leven waardoor we vaak lusteloos en met weinig energie in het leven komen te staan. Bij madamski is energie net onontbeerlijk en daarom zorgen we er steeds voor dat ons team de ganse dag lang lekker gezond en happy op hun voetjes kunnen staan. Ons geheim wapen: de coldpressed juices, heerlijke verse soepen én crueltyfree planbased milk van Jus Jus. 

Vele mensen vragen waar ik en mijn team onze energie blijven halen. Ons geheim: jezelf omringen met mensen en mooie dingen die je energie geven en lekkere dingen eten die je vrolijk en gezond maken. Houden van jezelf begint immers met de kracht van volwaardig en plantaardig voedsel: het schenkt je positieve vitaliteit, geeft je een licht gevoel en maakt komaf met een gebrek aan energie en vervelende dipjes.

Bij Jus Jus kan je terecht voor kant en klare salades, overheeeeerlijke voedzame soepen en tussendoortjes die niet alleen goed voor je zijn, maar ook waanzinnig lekker !

De sapjes zijn een zeer gezond alternatief als je geen echte groenten of fruit eter bent. Want JUS  JUS, dat is maar liefst 1,5 kilogram groenten en fruit in 1 flesje!

Het sap van JUS JUS wordt koud geperst. Hierdoor blijven alle vitaminen, mineralen en enzymen in het sap bewaard. Meer nog, de groenten, fruit en noten zorgen voor een zuivere huid, veerkrachtig haar en een heldere oogopslag. Hierdoor verzorgt JUS JUS je uiterlijk op een natuurlijke manier !

JUS JUS sapmengelingen en plantaardige notenmelken kan je gebruiken als een vloeibare gezonde maaltijdvervanger of als een gezonde aanvulling op je natuurlijke lichaamsverzorging.

JUS JUS stelt ook kuren op punt op basis van haar koud geperste sappen  : ze vormen een klant en klare en natuurlijke oplossing voor drukbezette mensen die op zoek zijn naar een lichtere, maar vooral meer gezonde versie van zichzelf.

De JUS JUS-kuur vormt een rustpauze van 1 of meerdere dagen, waarin je je lichaam enkel voedt met koudgeperst sap eventueel in combinatie met gerechten die de natuurlijke zuivering van je lichaam via lever en nieren ondersteunen. En dat is niet alleen belangrijk voor je lichaam, maar ook voor je geest. Je overwint je hang naar suiker en vette voeding waardoor je mentaal sterker wordt en leert hoe je op langer termijn gezonder en bewuster kan leven. 

De JUS JUS–kuur wordt aangeboden met een complete zuiveringsgids. Het team is er uiteraard voor jouw persoonlijke vragen en onzekerheden, ook tijdens de kuur! Je krijgt ook een menu-suggestie voor de eerste 3 dagen die daarop volgen met haalbare receptjes  die je de weg tonen naar lichtere, meer plantaardige voedingsgewoonten op lange termijn.

Check it out lieverds! Het madamski team is grote JUS JUS fan!

JUS JUS COLDPRESSED JUICES & PLANTBASED MILK

Verschansingstraat 46, 2000 Antwerpen www.jusjus.be 

Geen tijd om het af te halen of woon je helemaal niet in de buurt? Geen nood! Jus Jus levert over gans België! Je kan dus met een gerust hart je eigen formule bespreken met het Jus Jus team om gezonder en bewuster te leren genieten! 

Enjoy!

no comments
Share