Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Follow me

EEN NIEUWE BRIL NODIG? CHECK EYES+MORE
november 24, 2018|Tips & Tricks

EEN NIEUWE BRIL NODIG? CHECK EYES+MORE

EEN NIEUWE BRIL NODIG? CHECK EYES+MORE

Bij madamski houden we van betaalbare en fashion gevoelige plekjes waar alle zielen welkom zijn. Zo een plekje is eyes+more die dankzij hun mooie aanpak de beste kwaliteit glazen kunnen aanbieden voor één vaste prijs! Geen verrassingen op het einde van de rit, integendeel! Je betaalt gewoon voor topkwaliteit en topservice met een smile!

€111 voor een bril met gewone glazen (ongeacht het montuur) en 3 brillen voor € 222. En €222 voor een multifocale bril en 3 brillen voor €444. Tel daarbij de super stijlvolle coole ingerichte winkels bij én de ervaren optiekers en je hebt een fashion formulie die wij liken!

Waarom we eyes+more graag in de kijker zetten?

Hun betaalbare brillen en stijlvolle stores geven iedere ziel een luxueus en waardevol gevoel en daar houden we van. De professionele geduldige aanpak van ervaren optiekers en de gratis oogmetingen bij (zonder aankoopverplichting) zijn uiteraard een +.  Dankzij deze zachte prijsjes kan je je monturen aanpassen aan je outfits en hoeft het niet andersom!

Je kan eyes+more vinden in de Korte gasthuisstraat in Antwerpen, in Wijnegem & Waasland shoppingcenter op de Bruul in Mechelen.

www.eyesandmore.be

no comments
Share