Follow me

MAKE OVER KANDIDATEN GEZOCHT!
oktober 26, 2018|events

MAKE OVER KANDIDATEN GEZOCHT!

MAKE OVER KANDIDATEN GEZOCHT!

Ben je de ganse dag vrij op 14 november, heb je een kledingmaatje tussen 42 en 52, woon of werk je in de buurt van Antwerpen en wil je wel eens door het madamskiteam onder handen genomen worden, dan is dit je kans! Voor een make over programma zijn we op zoek naar 4 coole meiden of dames die zich volledig willen overgeven aan het transformatieteam. Dat het een onvergetelijke leuke dag gaat worden is zeker! Snel zijn is de boodschap!

Interesse? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar makeover@madamski.be met je gegevens (leeftijd, woonplaats, gsm nummer), recente foto’s en waarom je graag zou meedoen.

Wij kijken er alvast naar uit! xxx

no comments
Share
Related Posts