Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Follow me

LAST VAN EEN ACNEGEVOELIGE HUID? GEEF JE ZELFVERTROUWEN & HUID EEN BOOST MET DE ‘MINERALE MUST HAVES’ VAN BUBBLES AT HOME!  
oktober 3, 2018|Tips & Tricks

LAST VAN EEN ACNEGEVOELIGE HUID? GEEF JE ZELFVERTROUWEN & HUID EEN BOOST MET DE ‘MINERALE MUST HAVES’ VAN BUBBLES AT HOME!  

LAST VAN EEN ACNEGEVOELIGE HUID? GEEF JE ZELFVERTROUWEN & HUID EEN BOOST MET DE ‘MINERALE MUST HAVES’ VAN BUBBLES AT HOME!   

Een positief zelfbeeld is goud waard zo vinden we bij madamski. En dat vinden ze bij Bubbles at Home ook. Een Belgisch merk gespecialiseerd in dierproefvrije en parabeenvrije luxueuze huidverzorging, die speciaal voor gevoelige huiden & zieltjes werd ontwikkeld en gemaakt. Met hun gloednieuwe campagnes waarin échte mensen de hoofdrol spelen willen ze op een realistische manier inspireren en duidelijk maken dat huidverzorging heel eigenlijk eenvoudig kan zijn.

In een tijdsgeest waarin photoshop en schoonheidsidealen de scepter zwaaien, is het een ware uitdaging om met een brede glimlach voor de spiegel te staan. Photoshop en die coole filters werken nu eenmaal niet in het echte leven, en dus is het altijd even slikken als je met puistjes, psoriasis, eczeem of een acnégevoelige huid door het leven moet gaan. Agressieve producten gaan je huid vaak nog meer irriteren en het gebruik van make up die de ontstekingen moet camoufleren, komt je vaak heel duur te staan.

Gelukkig bestaan er producten die betaalbaar en efficiënt zijn. Zo denken we aan de Anti Acné Sulferzeep en Dode Zee Modder zeep (200gr Dode Zee modder zeep + 200gr Sulferzeep = €29,95) die je in combinatie met de 100% minerale make up in no time doet stralen.

Interesse? Mooi zo. Want zeer binnenkort kan je bij Bubbles at Home terecht voor gratis advies wat huidverzorging & minerale make up betreft. Rise and shine my lovely ladies and gents!

TIPS & TRICKS VOOR EEN ACNEGEVOELIGE HUID: 

ANTI ACNE SULFERZEEP + DODE ZEE MODDER ZEEP + MINERALE MAKE UP = 🙂

Reinigen (’s morgens en ’s avonds) is een eerste en essentiële stap om je acnégevoelige huid te verzorgen. De anti acne sulfer zeep die ‘colloidal sulfur’ of sulfer, een homeopathisch natuurlijk middel (mineraal) dat vuiligheid, dode huidcellen en bacteriën op een efficiënte  en huidvriendelijke manier aanpakt, is een onmisbare hulp om je van onzuiverheden en verstopte poriën af te helpen.

Deze ontstekingswerende sulferzeep is uitermate geschikt voor een acne gevoelige huid. De sulfer vernietigt de bacteriën waardoor de ontsteking verdwijnt, de plantaardige glycerine voedt de huid en zorgt voor een gezonde teint. De mineralen in de Dode zee modder zeep gaan op hun beurt dan weer de huid extra ondersteunen en voeden, waardoor er een aanzienlijk betere huidkwaliteit ontstaat al zichtbaar na drie weken!

LANG LEVE MINERALE MAKE UP!

Om te voorkomen dat je huid opnieuw gaat onsteken, heeft Bubbles at Home zeer binnenkort ook een super mooi gamma van minerale foundation en poeders voor je klaarstaan die ervoor zorgen dat je die vervelende ontstekingen en roodhuiden op een veilige manier kan camoufleren en zonder zorgen de ganse dag kan stralen! De 100% natuurlijke minerale poeders worden door je huid herkend en gaan dus niet irriteren. Ze geven voldoende dekking door de vele natuurlijke pigmenten.

Iedereen heeft dus baadt bij minerale make up. Maar voor diegene met huidproblemen, roodheid, acné, en psoriasis  kunnen ze een ware verademing zijn!

INTERESSE IN GRATIS HUIDVERZORGING- & MAKE UP ADVIES? 

Schrijf je dan nu in voor de lancering van de minerale make up en nieuwe dode zee minerale lijn en ontvang als eerste gratis advies!

Inschrijven kan via bubbles@madamski.be met vermelding van MINERALE MUST HAVES. Vertel ons waarom jij wil uitgenodigd worden en geef meteen je voorkeur aan (Brugge, Gent of Brussel).

Rise and shine miladys!

Tot binnenkort!

Liefs, Ilse

 

 

no comments
Share