Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Follow me

MADAMSKI MAGIC: ULTIEME BELEVINGEN EN CADEAUTJES OM NOOIT TE VERGETEN!
december 10, 2017|Tips & Tricks

MADAMSKI MAGIC: ULTIEME BELEVINGEN EN CADEAUTJES OM NOOIT TE VERGETEN!

MADAMSKI MAGIC: ULTIEME BELEVINGEN EN CADEAUTJES OM NOOIT TE VERGETEN!

Op zoek naar een liefdevol cadeau waarmee je iemand vermakend kan verrassen en geweldig gelukkig kan maken? Madamski is the way to go! Wij zorgen voor onvergetelijke belevingen en pakjes gevuld met zelfrespect, eigenliefde en positieve vibes. Ideaal om cadeau te geven of te krijgen!

the Madamski Experience

What to expect? Welk cadeau of ervaring je ook mogen kiezen, bij Madamski staan humor, plezier, zelfrelativering en op een positieve en blijere manier naar jezelf (leren) kijken centraal. En dat is belangrijk. Want door gewoon keihard in jezelf te geloven en dingen te leren relativeren, creëer je meer kansen en kan je op een heel andere manier én in een fijnere dimensie uitdagingen aangaan.

Voor iedereen maar vooral voor vrouwen… Vrouw zijn is dan ook een werkwoord. Het staat gelijk aan jezelf te blijven herontdekken zodat je jezelf en je veranderlijke lichaam graag kan blijven zien. En dat is belangrijk. Want in een wereld waar het schoonheidsideaal menig gezond verstand durft te domineren, is het vaak een uitdaging om de focus juist te houden, van jezelf te blijven houden en jezelf te durven zijn.

tailormade

Wil je een Madamski ervaring cadeau doen maar ben je niet helemaal zeker hoe de persoon in kwestie deze wil beleven? Geen probleem! De gelukkige kan in samenspraak met madamski bekijken hoe ze het door jou gekozen bedrag wil invullen.

Liever geen nieuw kapsel maar wel extra stylingadvies? Dat kan! Wil de gelukkige net ietsje meer en mag het wat meer kosten? Dan kan ze zelf zoveel opleggen als ze zelf wil en kan ze haar finale bedrag en beleving in alle vrijheid zelf bepalen.

meer weten?

Meer weten of specifieke vragen? Stuur dan een mailtje naar info@madamski.be met jouw vraag en contactgegevens en de vermelding wanneer we je kunnen contacteren. Wil je liever bellen? Laat dan een boodschap na op ons antwoordapparaat +32(0)495/123 804.

 

THE PERFECT GIFT

MADAMSKI STYLING TIPS & TRICKS: ‘je zelfbeeld in een nieuw kleedje!’

Voel je je de laatste tijd niet meer zo goed in je vel? Ben je wat vergroeid met een bepaalde ‘veilige’ en ‘comfortabele’ stijl? Of heb je gewoon eens zin om eens wat anders te proberen? Bij madamski leren we je hoe je het beste uit je lichaam en persoonlijkheid kan halen en hoe je je zelfbeeld in een nieuw positief kleedje kan steken. Op z’n madamski’s uiteraard! Serieus, met veel humor en fun!

Hoe gaat het in zijn werk? In winkels met betaalbare mode laten we je vrijblijvend en zonder aankoopverplichting outfits aanpassen die je zelf nooit uit de rekken zou halen. Je krijgt persoonlijke tips & tricks en leert hoe je het beste uit jezelf kan halen. Of het fun is? Babydoll, let’s rock’n roll!

Madamski to the rescue prijskaartje: Voor 3 uur betaal je 150 euro. Per extra uur + 50 euro.


MADAMSKI MAKE OVERS: ‘positiveren van zelfbeelden en uiterlijkheden’

Vrouwen leren hoe ze ten alle tijden het beste uit zichzelf kunnen halen zodat ze weer op een liefdevolle en positieve manier met zichzelf en anderen kunnen omgaan. Mensen een vernieuwde, krachtigere identiteit geven, zodat ze op een plezieriger en minder twijfelachtig in hun leven komen te staan. Dat is waar het bij madamski make overs om draait.

Make overs zijn een mooie tool om op een aangename en speelse manier je leven en zelfbeeld te reebooten en op een positieve gezonde manier weer naar jezelf te leren zien. Het heeft een impact op je ganse leven. Want door je vertrouwde uiterlijk te veranderen worden er ook een heleboel vastgeroeste emoties losgemaakt. Hierdoor ontstaat er een zuurstofrijke ruimte die ervoor zorgt dat je weer veel positiever en sterker in het leven kan staan. En dat is belangrijk, want in een tijdsgeest waarin alles rond uiterlijk en uiterlijk vertoon draait, is het belangrijk om een sterke identiteit te kweken zodat jij op een gezonde manier je vrouwtje of mannetje kan staan.

MAKE OVER FORMULES

MAKE OVER 1.0* €150

Een professionele haarstylist van het madamski team laat zijn of haar magie op je los! Inbegrepen: positieve aandacht, bruikbare tips & tricks, snit, kleuren, brushen, stylen. Enkel op afspraak!

*Een make over op afspraak verschilt van een gewone kappersafspraak in aandacht en tijd. Tijdens een make over zal er extra tijd worden uitgetrokken zodat er extra aandacht aan je kan worden besteed. Die extra tijd kan niet tijdens een gewone afspraak worden vrijgemaakt.

MAKE OVER 2.0 €210

Een professionele haarstylist van het madamski team laat zijn of haar magie op je los! Inbegrepen: positieve aandacht, tips & tricks, snit, kleuren, brushen, stylen. Als extraatje krijg je enkele professionele make up tips & tricks die meteen in praktijk worden gebracht. Ook je wenkbrauwen worden mooi in vorm gebracht. Enkel op afspraak!

Duurtijd: 3 uur Als extraatje krijg je een leuke digitaal aangeleverde foto van jezelf cadeau.

MAKE OVER 3.0 €375

Naast een nieuw kapsel (snit, kleur, brushen, stylen) en een mooie make up krijg je persoonlijk stylingadvies cadeau. Een dag vol positieve vibes & assertiviteit all over the place.

Duurtijd: ganse dag (9u30 – 18u00) OF opgesplitst in twee delen op verschillende dagen: 1/ kappersbezoek + make up 2/ stylingadvies (3 uur).

Een dag om nooit te vergeten met coole making of foto’s die je transformatie doorheen de dag laten zien!


ASSERTIVITEITSTRAINING : ‘Grab life by the balls’

Heb je nood aan een positieve boost en een nieuwe start? Heb je het gevoel dat je ergens onderweg je identiteit bent verloren? Wil je op een verfrissende manier in je nieuwe leven komen te staan? Dan helpen we je graag een eindje op weg. Door middel van make overs, restylingen en trainingen in non verbale taal leren we je op een gezonde manier in je nieuwe leven te staan. Ontdek je nieuwe ik op een positieve manier.

Madamski boost prijskaartje: 50 euro per uur / Make overs, restylingen en trainingen aan bovenstaande tarieven.

 


MADAMSKI ‘SHOOT YOURSELF’ : ‘je positieve zelfbeeld vereeuwigd’

Heb je er altijd al van gedroomd om als professioneel model voor de lens te poseren en zelf eens in de spotlight te staan? Droom je van professionele foto’s of een fotoboek die zo uit een fashionmagazine lijken te komen? Wil je wel eens gemaquilleerd worden door een professionele visagist en gekleed worden door een professionele stylist? Dan is deze Madamski ervaring beslist iets voor jou! Iets om te koesteren of gewoon keihard cadeau te geven.

Mogelijke concepten: studioshoot / concept shoot / nature inspired shoot

STUDIOSHOOT

LOCATIE: professionele studio Kill-All-Bloggers Dendermonde

FOTOGRAAF: Marie Eveline De Mey

TARIEF: €375 (shoot 2 uur + 6 bewerkte foto’s digitaal aangeleverd)

EXTRA OPTIES: professionele make up: + €150 / professionele styling: €350 / nieuw kapsel door madamski haarstylist: + €150 / fotoboek of andere gadgets: prijs op aanvraag

VOOR WIE? Voor iedereen die droomt van ‘ook zo een mooie foto!’

Kill-All-Bloggers is begeerd om haar unieke en krachtige zwart wit portretten die de elegantie, en krachtige kwetsbaarheid van het individu centraal stellen door de aan- en afwezigheid van licht. Met haar jarenlange ervaring in de fashionwereld tilt Marie Eveline zonder enige moeite elk portret naar een andere level en stelt ze ieder op zijn of haar gemak. Haar doel: personen laten proeven van hun innerlijke kracht door ze naar een ongekend niveau te tellen waar ze ongegeneerd zichzelf durven te zijn.

Heb je een winkel of bedrijf en wil je met eigen cliënteel of ‘real life modellen’ een fotoshoot doen? Contacteer ons voor meer informatie: fotoshoot@madamski.be

 

NATURE INSPIRED SHOOT

LOCATIE: een prachtig plekje op deze moeder aarde / natuur met of zonder je huisdier

FOTOGRAAF: Ilse Adams

TARIEF: €350 (2 uur durende shoot met 8 bewerkte foto’s digitaal aangeleverd)

EXTRA OPTIES: professionele make up: + €100 / fotoboek of andere gadgets: prijs op aanvraag

CONCEPT SHOOT 

Een conceptshoot bestaat uit twee aparte fotoshoots die in één beeld worden verwerkt. 

LOCATIE: studio Kill-All-Bloggers Dendermonde

FOTOGRAAF: Marie Eveline De Mey

TARIEF: €550 (shoot 2 beelden op een ander moment / 1 samengestelde & bewerkte foto’s digitaal aangeleverd)

EXTRA OPTIES: professionele make up: + €150 / professionele styling: €350 / nieuw kapsel door madamski haarstylist: + €150 / fotoboek of andere gadgets: prijs op aanvraag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

no comments
Share