Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Follow me

MS MODE MAKE OVER: HET VERHAAL VAN FRIEDA (58)
augustus 30, 2017|GETUIGENISSEN

MS MODE MAKE OVER: HET VERHAAL VAN FRIEDA (58)

MS MODE MAKE OVER: HET VERHAAL VAN FRIEDA (58)

Een jonge ondeugende geest in een veranderlijk vrouwelijk lichaam, zo zouden we Frieda het best kunnen omschrijven. Frieda worstelt net als vele vrouwen met haar lichaam dat doorheen de jaren een hele metamorfose heeft ondergaan. En dat laat ook haar zelfbeeld niet onberoerd. Haar buikje, knieën en armen camoufleren is dan ook een voltijdse bezigheid geworden. Kleedjes of aanpassende kledij dragen is ondenkbaar geworden, net als topjes of Tshirts. Het laatste waaraan Frieda immers aan denkt, is haar armen laten zien. Zomer of niet, Frieda draagt steevast lange mouwen.

Ik kleed mezelf een beetje te jong denk ik omdat ik nog jong ben in mijn hoofd. Mijn lichaam is helaas niet meer wat het is geweest en daar heb ik het best moeilijk mee.

Frieda: “Ik kleed mezelf een beetje te jong denk ik omdat ik nog jong ben in mijn hoofd. Mijn lichaam is helaas niet meer wat het is geweest en daar heb ik het best moeilijk mee. Mijn kledingstijl is dan ook zwart en eentonig, net als mijn gemoed. Mijn outfits bestaan voornamelijk uit zwarte broeken met een kleurrijk jasje of bovenstuk om het geheel wat op te vrolijken en een diepe decolleté om de aandacht van mijn veranderlijk lichaam af te leiden. Kleedjes kan ik niet meer aandoen omdat ik mijn knieën en benen niet langer aantrekkelijk vindt. Mijn ‘papbuik’ en ‘paparmen’ verstop ik het liefst onder losse kledij en lange mouwen, zelfs als het bloedheet is. Het idee alleen al om met mijn armen bloot te moeten lopen geeft me stress.”

Ook een jeansbroek of broek vinden die me past, is een ware uitdaging. Ik heb dunne billen maar die maag en buik zitten in de weg. Ik kan ook niets kort dragen want dat tekent af. Mijn maag en buikje bestop ik dan ook onder alles verhullende losse kleding.


WAT ZIJN JE VERWACHTINGEN?


Frieda: “Ik zou echt heel graag nog eens vrouwelijk voor de dag willen komen op een klassevolle manier. Ik droom ervan om me nog eens sexy en vrouwelijk te voelen! Maar ik weet niet of dat gaat lukken met mijn lelijke benen, lelijke knieën, zwengelarmen en papbuik.

Wat mijn kapsel betreft heb ik een natuurlijke wispelturige krul en heel droog haar. Eigenlijk draag ik dat al jaren hetzelfde, net als mijn make up…


DE MAKE OVER ERVARING


Frieda: “Het duurde even voor ik aan mijn nieuwe look gewend was, maar eenmaal ik me liet gaan straalde ik en voelde ik die positieve energie en kracht ook vanbinnenuit.”

Ik moet eerlijk toegeven dat ik best wel sexy voor de dag kom op de foto’s. Ik ben stomverbaasd! Zelfs van mijn ‘achtmaandenzwangeruitziende’ buik is niks te merken! En mijn lelijke paparmen lijken nu plots aantrekkelijker en redelijk normaal!

Straffe toebak! Ik ben ook blij dat ook ondeugend Friedake te zien is op de foto’s en dat ik die kracht en schoonheid ook écht terug heb gevoeld.“

MERCIE MSmode, merci Ilse! En uiteraard ook nog eens nen dikke mercie aan heel jouw TOPteam! Want zonder jou en hen was dit fantastische resultaat nooit te zien geweest! Ik ben ontzettend dankbaar en ook wel een beetje trots op mezelf!


TIPS VAN ILSE ADAMS MADAMSKI


Net als Frieda worstelen vele vrouwen met hun veranderlijke lichaam. Vrouw zijn is dan ook een werkwoord. Het staat gelijk aan jezelf te blijven herontdekken zodat je jezelf en je veranderlijke lichaam graag kan blijven zien. En dat is belangrijk. Want schoonheid moet je niet alleen in de spiegel zien, die moet je ook voelen!

Vrouwen zijn sexy wanneer ze in staat zijn om van zichzelf te houden.

In de eerste plaats moesten we Frieda leren hoe ze het beste uit haar lichaam kan halen zonder haar lichaam te bedekken onder vele lagen. We moesten haar leren om weer op een liefdevolle en positieve manier naar zichzelf te zien.

Door haar vertrouwde spiegelbeeld te veranderen en haar lichaam en zelfbeeld op een positieve, sensuele en speelse manier aan te kleden, zorgden we voor een vernieuwde, krachtigere identiteit waardoor Frieda in staat was om op een plezierigere en minder twijfelachtige manier in de spiegel te kijken.

accentueer in plaats van te camoufleren

Je buikje camoufleren zonder de rest van je lichaam onder vele losse lagen weg te steken? Laat je Tshirt dan bloezen in je taille en combineer met een elegante schoen of hak. In een stoute speelse mood? Dan laat je je Tshirt toch gewoon lekker losjes hangen en combineer je die met een stevige laars of boot!

Een sjaaltje is de ideale manier om die zones waarover je onzeker bent op een stijlvolle en liefdevolle manier te bedekken.

wees creatief!

Waarom een kledingstuk steeds hetzelfde dragen? Draag je jurk stijlvol met een ceintuur en hakje. Of draag ze los met een stoere vest of enkellaars.

 


OUTFITS 


Verliefd op de leuke outfits van Frieda? Surf dan als de bliksem naar: MS MODE Onderaan de pagina van deze MSmode link, kan je klikken en de outfits van Frieda meteen shoppen! Je kan je natuurlijk ook naar de dichtstbijzijnde MSmode winkel reppen!

Schoenen: Piampiani Heist op den Berg piampiani.be


KAPSEL


Her Holy hairness Jirka van salon 112: “Al snel was duidelijk … Frieda = grote mond + klein hartje! Achter een wilde bos haar zat een prachtvrouw verstopt. Time for an intervention ! We hadden een kleine afscheidsceremonie voor 20 cm van Frieda’s gekrulde haren. 2 opties hiervoor; Silky smooth met de smoothing creme van GOLD of Wild n’ Curly met de GOLD Curl Creme. Voor de kleur zat Frieda al op het goede spoor, dus kozen we voor warme voedende chocolade van Zenz Therapy colors. Instant VavaVOOM Class voor Frieda.”

Alle gebruikte producten zijn crueltyfree en vrij van parabenen en andere schadelijke stoffen! www.moosehaircare.be Voor meer info over de producten of kapsels, mail naar Jirka: salon_112@hotmail.com


DE FOTOSHOOT


Frieda heeft zich dankzij de vele aanmoedigingen helemaal laten gaan! De resultaten zijn dan ook prachtig! Fotograaf van dienst was Marie Eveline de Mey. Een schat van een vrouw en een professional van formaat! Haar gloednieuwe studio te Dendermonde vormt dan ook de thuisbasis voor vele fotoshoots en make overs. Stay tuned!

Remember ladies, styling en kleding moeten fun zijn! Shoppen moet je met veel goesting en een positieve attitude doen. Kies voor leuke details die je gelukkig maken en die je persoonlijkheid in de verf zetten.

Kick ass miladies!

xoxox

Wil je zelf ook een make over beleven? Mail naar makeover@madamski.be voor meer info.

no comments
Share