Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Follow me

MSmode make over: het verhaal van Vicky (29)
augustus 19, 2017|GETUIGENISSEN

MSmode make over: het verhaal van Vicky (29)

MSmode make over: het verhaal van Vicky (29)

Vicky is een pracht van een vrouw. Ze studeert voor schoonheidsspecialiste, maakt graag lange wandelingen met haar lieve honden en maakt graag andere mensen mooi. Vicky is dan ook een gever. Door voor anderen te zorgen verdwijnt ze vaak zelf op de achtergrond. En dat merk je. Als je goed kijkt tenminste. Want achter dat mooie zelfzekere uiterlijk, schuilt een twijfelmoedige aarzelende vrouw die net als ieder ander zelf ook eens wat behoefte heeft aan extra liefde, aandacht en een leuke boost. Hoog tijd dus om aan het make over avontuur te beginnen powered by MSmode! Zet je schrap Vicky. Here we go!


Hoe zou je je kledingstijl omschrijven?


Vicky: “Mijn leven is momenteel heel erg druk en bestaat voornamelijk uit studeren en wandelingen maken met mijn honden. Makkelijksheidshalve draag ik dan ook voornamelijk eenvoudige, comfortabele kledij. Een jeansbroek, t-shirt en sneakers.”


Wat zijn je verwachtingen van vandaag?


Vicky: “Door mijn drukke leven ben ikzelf een beetje op de achtergrond geraakt. Ik zou mezelf dan ook nog eens heel graag eens anders zien en wat aan zelfvertrouwen winnen. Ik sta voor alles open. Een nieuw kapsel, nieuwe look en eens iets anders dan comfy kledij… En ik kijk vooral ook uit naar de make up tips! Eens kijken of wat ik doe, goed doe en wat bijleren uiteraard!”


de Make Over ervaring


“Ik heb heel erg van de dag genoten en ben heel erg blij met mijn nieuwe look, make up en kapsel! Ik vond het fijn om de verschillende stijlen aan te mogen passen en vond de looks met neplederen jasje heel erg mooi! Ik had een perfecte dag in perfect gezelschap en vond het team heel vriendelijk en professioneel!”


 Tips van Ilse Adams – madamski –


Vicky is een schat en pracht van een vrouw. Haar leven staat voornamelijk in functie van anderen. Door de rush van het leven is Vicky haar zelfbeeld een beetje op de achtergrond geraakt. En dat voel je. Als je goed kijkt tenminste. Want heel anders dan haar uiterlijk doet vermoeden gaat er achter die mooie facade een gevoelige, iewat onzekere vrouw schuil. Net als ieder van ons kan Vicky dan ook een extra portie aandacht en liefde gebruiken. Dankzij deze make overdag en fotoshoot geven we haar die oh zo verdiende boost!

Vicky is heel erg makkelijk als het aankomt op kleding. Ze staat voor alles open en probeert graag elke stijl. En dat is mooi, want door open minded te zijn ga je makkelijker nieuwe dingen proberen. En nieuwe dingen proberen staat gelijk aan avontuur.

Je grenzen verleggen is dan ook een absolute must! Het voorkomt dat je vastgeroest geraakt in een bepaalde kledingstijl en dat je jarenlang met dezelfde make up of kapsel rondloopt. Op een vernieuwde, frisse manier naar jezelf durven kijken, maakt dat je weer zelfzekerder en krachtiger in het leven komt te staan.

En dat was niet anders bij Vicky. Na haar fotoshoot was de ontlading dan ook groot. “I did it! I rocked big time!” Yes you did beautiful lady! Een dikke pluim voor jou! Dankje om vele mensen en dieren gelukkig te maken Vicky! We hopen dat je dankzij deze fijne boost weer wat extra energie hebt gekregen om er volop tegenaan te gaan!

 

“I did it! I rocked big time!”

 


OUTFITS 


Surf naar: MS MODE voor het mooie artikel van Vicky en om nog meer leuke outfits te ontdekken! Onderaan de pagina van deze MSmode link, kan je klikken en meteen shoppen!

Schoenen: Piampiani Heist op den Berg piampiani.be


KAPSEL


Her Holy hairness Jirka van salon 112: “Deugenietoogjes die verloren gingen in een alledaagse/comfy look. Vicky’s lokken zijn al aan wat experimenteren bloodgesteld, dus kozen wij om de haren wat rust te gunnen. We werkten met 2 kleuren om extra diepte en levendigheid in de haren te brengen. De juist, licht opgeknipte bob met zachte froefroe omkaderen Vicky haar best features. Als extra brachten we nog wat losse textuur in de bob. De GOLD volume spray zacht vernevelen op de droge haren en waves maken met de stijltang. Klein beetje GOLD Fairy Dust tussen strooien, shake your head and what your momma gave ya … en KLAAR!”

Alle gebruikte producten zijn crueltyfree en vrij van parabenen en andere schadelijke stoffen! www.moosehaircare.be Voor meer info over de producten of kapsels, mail naar Jirka: salon_112@hotmail.com


DE FOTOSHOOT


Als een professioneel model voor de camera komen te staan, het zal je maar overkomen! Vicky begon met een klein hartje maar heeft zich, dankzij de vele aanmoedigingen, helemaal laten gaan! Het mag worden gezegd, Vicky you rocked big time!

Fotograaf van dienst was Marie Eveline de Mey. Een schat van een vrouw en een professional van formaat! Haar gloednieuwe studio te Dendermonde vormt dan ook de thuisbasis voor vele fotoshoots en make overs.

Heb jij er altijd al van gedroomd om als een professioneel model voor de lens te poseren en zelf eens in de spotlights te staan? Wil je wel eens gemaquilleerd worden door een professionele visagist en gekleed worden door een professionele stylist? Dan is deze Madamski ervaring beslist iets voor jou! Tarieven en concepten op aanvraag: fotoshoot@madamski.be


Remember ladies, styling en kleding moeten fun zijn! Shoppen moet je met veel goesting en een positieve attitude doen. Kies voor leuke details die je gelukkig maken en die je persoonlijkheid in de verf zetten.

Kick ass miladies!

xoxox

Wil je zelf ook een make over beleven? Mail naar makeover@madamski.be voor meer info.

 

 

no comments
Share