Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Follow me

NIEUW MONTUUR NODIG? CHECK THIS OUT! FACES AND GLASSES EN DE ‘EYE SNAP TECHNOLOGY’
augustus 18, 2017|Tips & Tricks

NIEUW MONTUUR NODIG? CHECK THIS OUT! FACES AND GLASSES EN DE ‘EYE SNAP TECHNOLOGY’

NIEUW MONTUUR NODIG? CHECK THIS OUT! FACES AND GLASSES EN DE ‘EYE SNAP TECHNOLOGY’

MSmode organiseerde samen met madamski make overs voor échte vrouwen. Ze gaven enkele klanten de kans om ons make over team te ontmoeten en om tijdens een echte professionele fotoshoot voor de lens te staan. Bij een nieuwe look hoort uiteraard ook een nieuw montuur. Of monturen. Want dankzij de nieuwe ‘eye snap technology’ hoef je maar één keer glazen te betalen en betaal je verder enkel het montuur. 

Onwaarschijnlijk wat een juist montuur niet alleen voor je gezicht, maar voor je ganse look kan doen! De monturen die we voor Fanny selecteerden passen, samen met haar kleurrijke outfits en schoenen, beter bij haar persoonlijkheid en brengen op een subtiele manier kleur in haar gelaat. In tegenstelling tot haar eigen monturen accentueren deze brillen haar mooie gelaatstrekken en doen ze haar mooie gelaat én persoonlijkheid eer aan.

lang leve de ‘eye snap technology’

Sta je net zoals Fanny geweldig goed met een bepaald montuur, dan kan je dankzij de eenvoudige ‘eye snap technology’ je glazen zelf makkelijk van montuur wisselen. Zo hoef je enkel en alleen de extra monturen te betalen. Voor een montuur betaal je gemiddeld €85. Onnodig te zeggen dat je hierdoor hopen geld bespaart!

Monturen: Faces and Glasses, Vlaamse Kaai 29,  Antwerpen, 03/283 05 05, info@facesandglasses.com

Leuk om te weten: door een bril te kopen steun je een goede doel en maak je een extra ziel gelukkig! 

OUTFITS: MS MODE (je kan de outfits shoppen onderaan de pagina van de MSmode link)

Schoenen: Piampiani Heist op den Berg www.piampiani.be

no comments
Share