Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Follow me

MSMODE MAKE OVER: HET VERHAAL VAN FANNY (54)
augustus 18, 2017|GETUIGENISSEN

MSMODE MAKE OVER: HET VERHAAL VAN FANNY (54)

MSMODE MAKE OVER: HET VERHAAL VAN FANNY (54)

Fanny is fun, zoveel is zeker. De madamski MSmode make over ruimte binnenkomen doet ze dan ook met een grote glimlach. Haar ondeugende ogen verraden haar speelse en jeugdige gezindheid en de dag aangaan doet ze heel open minded: “alles kan!”. Helaas is die positieve stralende energie en speelsheid niet meteen aan de buitenkant te zien. Zonde, toch? Hoog tijd dus om aan de metamorfose te beginnen! Heel de wereld mag immers weten hoe Fanny stralen kan!

 Een eerste indruk wordt gemaakt nog voor je je innerlijke schoonheid kan tentoonspreiden. Je uiterlijk is dus een visitekaartje naar de buitenwereld toe.

Fanny heeft een aanstekelijke speelse warme persoonlijkheid die niet meteen aan de buitenkant was te zien. En dat is zonde, want een eerste indruk wordt gemaakt nog voor je je innerlijke schoonheid kan tentoonspreiden. Je uiterlijk is een visitekaartje naar de buitenwereld toe.

Bij Fanny hebben we haar kleurrijke binnenkant dan ook naar buiten gebracht. Een hipper kapseltje dat veel beter bij haar past en haar mooie gelaatstrekken accentueert waardoor je haar echt kan zien stralen.

We hebben dan ook meer kleur in Fanny haar outfits gestoken. Fanny heeft fantastische benen die in ‘skinny leg’ modellen heel mooi worden geaccentueerd. Vraag daarom altijd advies aan het MSMode of Madamski team, zij kennen als geen ander de collectie en weten welke broeken en kledingstukken flatterend voor je figuur zijn. Kies dus niet uit gewoonte voor steeds dezelfde dingen maar laat je verrassen en probeer nieuwe dingen zoals de skinny leg modellen met shaping tehnology die oh zo heerlijk dragen zijn!

Vrouwen moeten stouter worden en trotser zijn. De grootste fout die vrouwen immers maken, is hun lichaam omhullen met losse kledij waardoor ze zwaarder lijken dan ze werkelijk zijn.

Ook wat vestjes betreft is het bij Msmode heerlijk winkelen. Ze zijn net als de broeken budgetvriendelijk en betaalbaar! De tip die ik aan Fanny heb gegeven is om een onderscheid te maken tussen vestjes die ze als jas buiten draagt of vestjes die haar lichaam en outfit omarmen en versieren. Die hoeven helemaal niet dicht te kunnen. Kies dus voor een maatje dat mooi aan je schouders past en gebruik sjaaltjes, accessoires en leuke schoenen om er jouw ‘swoeng’ aan te geven.


 – HET JUISTE MONTUUR –


Onwaarschijnlijk wat een juist montuur niet alleen voor je gezicht, maar voor je ganse look kan doen! De monturen die we voor Fanny selecteerden, passen beter bij haar persoonlijkheid en brengen op een subtiele manier kleur in haar gelaat. In tegenstelling tot haar eigen monturen accentueren deze brillen haar mooie gelaatstrekken en doen ze haar mooie gelaat en persoonlijkheid eer aan.

Meer lezen over deze bijzonder brillen en ‘eye snap technology’ waardoor je veel geld kan besparen: klik hier

Monturen: Faces and Glasses, Vlaamse Kaai 29,  Antwerpen, 03/283 05 05, info@facesandglasses.com


Ook een simpele lippenstift kan je hele gelaat zo opfleuren. Het neemt geen tijd in beslag en zorgt ervoor dat je extra straalt! Neem dus je tijd voor wat eigenliefde en ontdek hoe krachtig die vijf minuten extra in jezelf steken kunnen zijn!


– KAPSEL –


Her Holy Hairness Jirka Asselberghs (salon112): “Na een verkennend gesprekje met Fanny bleek dat de Fanny die ik voor m’n neus zag staan helemaal niet paste bij haar bubbly personality. Hoog tijd om die twinkle in haar ogen te vertalen naar haar looks. Time to say goodbye to the plain bob and welcome a little fun!”

“Fanny kreeg frisse, blonde lokken en een assymetrisch kapsel met edgy ondersnit. De kleur blijft mooi koel door de GOLD Blonde shampoo te gebruiken in combo met Repair conditioner. De snit met de handen en haardroger in model brengen en afwerken met GOLD Fairy dust, een poederwax. Lichtjes tussen de haren strooien voor volume en extra textuur.”

Alle gebruikte producten zijn crueltyfree en vrij van parabenen en andere schadelijke stoffen! www.moosehaircare.be Voor meer info over de producten of kapsels, mail naar Jirka: salon_112@hotmail.com

 


– DE FOTOSHOOT –


Als een professioneel model voor de camera komen te staan, het zal je maar overkomen! Fanny begon met een klein hartje maar heeft zich, dankzij de vele aanmoedigingen, helemaal laten gaan! Het mag worden gezegd, Fanny heeft dat uitstekend gedaan!

Fotograaf van dienst was Marie Eveline de Mey. Een schat van een vrouw en een professional van formaat! Haar gloednieuwe studio te Dendermonde vormt dan ook de thuisbasis voor vele fotoshoots en make overs.

Heb jij er altijd al van gedroomd om als een professioneel model voor de lens te poseren en zelf eens in de spotlights te staan? Droom je van professionele foto’s die zo uit een fashionmagazine lijken te komen? Wil je wel eens gemaquilleerd worden door een professionele visagist en gekleed worden door een professionele stylist? Dan is deze Madamski ervaring beslist iets voor jou! Iets om te koesteren of gewoon keihard cadeau te geven! Tarieven en concepten op aanvraag: fotoshoot@madamski.be 


Remember ladies, styling en kleding moeten fun zijn! Shoppen moet je met veel goesting en een positieve attitude doen. Kies voor leuke details die je gelukkig maken en die je persoonlijkheid in de verf zetten.

Kick ass miladies! Wees trots op wie je bent!

Wil je zelf ook een make over beleven? Mail naar makeover@madamski.be voor meer info.


– OUTFITS – 

Surf naar: MS MODE Onderaan de pagina op de MSmode link, kan je alle outfits van Fanny shoppen! 

Schoenen: Piampiani Heist op den Berg piampiani.be


 

no comments
Share