Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Follow me

HEMA beauty GOES VEGAN! Nu ook bij HEMA vegan make up kwasten verkrijgbaar!
juni 20, 2017|Tips & Tricks

HEMA beauty GOES VEGAN! Nu ook bij HEMA vegan make up kwasten verkrijgbaar!

HEMA beauty GOES VEGAN! Nu ook bij HEMA vegan make up kwasten verkrijgbaar!

Goed nieuws. Want ook HEMA beauty introduceert een compleet vernieuwd assortiment met 100% vegan en dus cruelty vrije make-upkwasten. Binnen deze liefdevolle collectie vallen twee bijzondere nieuwkomers, geïnspireerd door de nieuwste professionele applicatietechnieken: een Stippling Brush en een Buffing Brush. Het nieuwe make-upkwasten assortiment is vanaf nu verkrijgbaar in alle HEMA filialen en binnenkort via hema.be/nl 

Alle toonaangevende make-upartiesten zijn het er over eens: de basis van elke make-uplook begint bij goed gereedschap. Met de juiste tools, zoals kwalitatieve make-upkwasten, kan iedereen de mooiste make-uplooks creëren. Met de 100% vegan make-upkwasten van HEMA maak je jezelf en de wereld niet alleen nog mooier, je kan elke make-up mooi, makkelijk en snel aanbrengen.

Er zijn vanaf nu maar liefst 22 verschillende kwasten. Van een exclusieve Kabuki brush tot een speciale contouring kwast om lichte of donkere accenten aan te brengen en handige oogschaduwkwastjes in verschillende maten (small/large). Er zijn bovendien meerdere varianten voor de beste applicatie ‘op maat’ van foundation, eyeliner, lipstick en poeders.

Nieuw in het assortiment zijn de Stippling Brush, een foundationkwast met twee verschillende haarlengtes voor een luchtige, natuurlijke finish; en de Buffing Brush,een ronde compacte kwast waarmee je foundation meer dekkend kunt aanbrengen in ronddraaiende bewegingen alsof je de huid ‘polijst’.

100% vegan
HEMA beauty make-upkwasten zijn op basis van synthetisch materiaal zonder gebruik van dierenhaar. Behalve diervriendelijk, is dit materiaal ook bevorderlijk voor het resultaat.

  • Vloeibare make-up zoals foundation en concealer hecht beter met een synthetische make-up kwast. Natuurlijk dierenhaar absorbeert een vloeibare emulsie, zoals mensenhaar ook zou doen, waardoor de make-up minder goed hecht.
  • Synthetische kwasten zijn makkelijker te reinigen en drogen sneller.
  • De sterke maar zachte haartjes zorgen dat een product geleidelijk aan de huid wordt afgegeven.
  • Kwasten met dierenhaar kunnen huidallergieën veroorzaken.

TIP!
Alle HEMA kwasten zijn voorzien van een netje. Dit zorgt ervoor dat de kwast netjes blijft en niet vuil wordt door stof van buitenaf. Toch moeten kwasten regelmatig gereinigd worden zodat restjes make-up, maar ook talg en bacteriën goed verwijderd zijn. Gebruik je de kwasten elke dag, probeer ze dan minstens één keer per week schoon te maken met een speciale, milde make-upkwasten reiniger, zoals de Cosmetic Brush Cleaner van HEMA.

De vernieuwde make-upkwasten lijn is vanaf nu verkrijgbaar in de HEMA filialen en online. De prijzen variëren van € 3 tot € 6.

 

Love you Hema! Cruelty Free maakt ons nog mooier!!!

 

no comments
Share