Follow me

LAST VAN ONTSIERENDE OF AFGEBROKEN SCHIMMELNAGELS?
april 20, 2017|Tips & Tricks

LAST VAN ONTSIERENDE OF AFGEBROKEN SCHIMMELNAGELS?

LAST VAN ONTSIERENDE OF AFGEBROKEN SCHIMMELNAGELS?

Schimmelnagels zijn nog steeds taboe. Het zijn vaak onfraaie nagels die we liever niet aan de buitenwereld tonen maar wegsteken in veel te warme, muffe schoenen. Hierdoor krijgt de schimmel echter vrijspel. Nagels brokkelen af en komen los, iets waar niemand vrolijk van wordt. Gelukkig bestaan er heel wat middeltjes die je bij schimmelnagels kunnen helpen. Meer nog, er bestaan speciale gels of nagelprotheses die schimmelnagels en afgebrokkelde nagels weer mooi kunnen maken zodat je ongegeneerd kan genieten van teenslippers en het mooie weer.

Schimmelnagel wordt veroorzaakt door dezelfde infectie die voetschimmel veroorzaakt. Deze wordt van mens tot mens overgedragen en is besmettelijk. Je kan het oppikken in openbare plaatsen zoals zwembaden, douches, fitness, sport… Aan het feit dat je een schimmelnagel oploopt, kan je dus niet veel doen. Over hoelang je de schimmel zijn gang laat gaan zonder iets te ondernemen, heb je wél controle.

De schimmelinfectie begint meestal met een witte of gelige verkleuring op de nagel. Meestal van de grote teen. Naargelang de infectie vordert verandert de kleur in geelbruin en lijkt het alsof de nagel dikker wordt. In de volksmond wordt deze nagel nogal snel kalknagel genoemd. Het is echter de infectie die het dode weefsel van de nagel omhoog duwt. De nagel wordt eigenlijk steeds dunner en brokkeliger en kan zelfs loskomen van het nagelbed.


WACHT NIET TE LANG EN VOORKOM HEEL WAT ELLENDE! 


Door de schaamte die een schimmelnagel met zich meebrengt wachten mensen vaak veel te lang om een gespecialiseerd voetverzorger te raadplegen. Zonde. Want zij weten als geen ander hoe een schimmelnagel te behandelen. En behandelde nagels voorkomen heel wat kommer en kwel. Voor alle nagels bestaat een oplossing.

Zo kunnen dankzij de Nail Repair Gels protheses worden gemaakt die er uitzien als echte gezonde nagels. De voetverzorger zal de zieke nagel zoveel mogelijk verwijderen, maar kan deze weer opbouwen dankzij de gel. Rondlopen met zieke, lelijke nagels hoeft dus echt niet!

Ga je op stap of wil je er op je paasbest uitzien, dan kan je er voor de gelegenheid zelfs nagellak op aan brengen. Je ziet, er bestaan dus geen uitvluchten meer om niets aan die schimmelnagel te laten doen!

Wacht niet langer en maak je voetjes weer gezond en zomerklaar! Raadpleeg vandaag nog een gespecialiseerd voetverzorger of vraag meer info aan je medische pedicure en geniet ongegeneerd van de zon! De gels zijn geschikt voor mannen en vrouwen en zijn bijna niet van een echte nagel te onderscheiden.

Succes!

Adressen van een gespecialiseerd voetverzorger (pedicure) in je buurt vind je hier 

Ben je als gespecialiseerd voetverzorger geïnteresseerd om zelf ook de Nail Repair Gels (nagelprothese van Gehwol) te gebruiken, contacteer dan Consulta op het nummer 015/29 48 48 of via mail: info@consulta.cc

no comments
Share