Follow me

HAARUITVAL BIJ VROUWEN: ONDERNEEM ACTIE EN LAAT JE NIET (LANGER) LIJDEN!
maart 16, 2017|Tips & Tricks

HAARUITVAL BIJ VROUWEN: ONDERNEEM ACTIE EN LAAT JE NIET (LANGER) LIJDEN!

EEN INSTANT OPLOSSING VOOR ALLE VROUWEN MET KOPZORGEN, HAARUITVAL EN / OF WEINIG EN DUN HAAR. HET BESTAAT! 

Haaruitval en alopecia treffen meer en meer vrouwen in Europa. De oorzaken hiervan zijn en blijven vaak onbekend. Naast een negatief zelfbeeld brengt haaruitval heel wat frustratie met zich mee. Vrouwen schamen zich vaak, voelen zich minderwaardig en voelen zich minder vrouw. Haarverlies heeft dan ook vaak een voelbare impact op ons functioneren. En dat is zonde, want bij Madamski vinden we dat geen enkele vrouw op geen enkel moment in haar leven zich minderwaardig zou mogen voelen. Gelukkig kennen wij dan ook instant oplossingen waardoor je weer zekerder en met meer haar door het leven kan gaan! 


Heb je last van haaruitval en heeft dit een negatieve impact op je functioneren en je leven, wacht dan niet om actie te ondernemen!


De impact van haaruitval kan je ganse leven in een snel tempo beginnen te domineren. Wacht daarom dan ook niet te lang om er daadwerkelijk iets aan te doen!

Ook al is de eigenlijke oorzaak in vele gevallen niet te achterhalen, het is belangrijk dat bepaalde oorzaken worden onderzocht en worden uitgesloten en dat kan je best aan de hand van een bloedonderzoek en haarwortelonderzoek bij je arts en dermatoloog doen. Vaak is een ontregelde hormonenbalans door extreme stress, medicatie of menopauze de oorzaak en stopt of mindert de haaruitval na een tijd. Een terugtrekkende haarlijn kan veroorzaakt worden door een teveel aan DHT (mannelijk hormoon). Maar ook dit moet via een bloedonderzoek eerst aangetoond worden. Het heeft geen zin om minoxidil te gaan gebruiken als dit niet is aangetoond. Ook het onderzoek van je haarwortel kan uitsluitsel geven wat een haarziekte betreft.

Plaatselijke kale plekken zijn meestal slechts tijdelijk en van voorbijgaande aard zijn. Buiten de onzekerheid, angsten en psychische impact zijn deze niet schadelijk voor de gezondheid en herstelt de haargroei zich in de meeste gevallen spontaan na een bepaalde tijd. Dit kan van enkele maanden tot jaren duren wat vaak psychisch slopend is. Hair out the box kan hier een goede oplossing bieden!


Wacht niet en onderneem actie! Hier en nu! 


Voorkom dat de onzekerheid die haaruitval veroorzaakt je vrouwelijkheid en leven gaat domineren en onderneem actie hier en nu! Er bestaan immers instant oplossingen waarmee je je haaruitval in een oogwenk kan camoufleren zodat je je niet langer hoeft te schamen en waardoor je je meteen weer zekerder voelt!


HET BELANG VAN EEN PROFESSIONEEL KAPSEL EN DE JUISTE SNIT EN STYLING


Een aangepast kapsel met een juiste kleur en juiste verzorging en stylingproducten wordt danig onderschat. Helaas lijken vrouwen met haarproblemen die het juiste advies en ondersteuning net goed kunnen gebruiken, kappers te mijden. Ze kleuren hun haren zelf en laten het ‘snel even knippen’ omdat het moet. Madamski is er voor ALLE vrouwen en dus ook voor vrouwen met haarproblemen en minder of fijn haar. Heb je haarproblemen en ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen, schrijf je dan in voor workshops en make overs (privé of in groep) en maak dat je je weer zekerder voelt! makeover@madamski.be 


ZO HEBBEN ANDERE VROUWEN HET ERVAREN!


Niet alleen horen vrouwen volgens het schoonheidsideaal een dikke haardos te hebben, als ze last van haaruitval hebben, worden ze ook nog eens van het kastje naar de muur gestuurd. De onzekerheid waarmee vele vrouwen dan ook te kampen krijgen, weegt zwaar door en daarom besloten deze geweldige vrouwen (die je ook in onderstaande video’s kan aanschouwen) het taboe te doorbreken! Het verhaal van Katrien lees je hier. Het verhaal van Maria lees je hier. Het verhaal van Miranda lees je hier. Het verhaal van Inge lees je hier. Het verhaal en de metamorfose van Silke kan je bekijken in haar videoverhaal. 


INSTANT OPLOSSINGEN DIE NIEMAND ZIET! 


Hoe graag ze het ons ook willen doen geloven, wondermiddelen die je haarverlies meteen kunnen wegtoveren en oplossen bestaan er niet. Wat er wel bestaat zijn de nieuwe generatie van comfortabele vederlichte haarstukjes van Magnifique die je ‘probleemzone’ op een hele natuurlijke en onzichtbare manier bedekken en die je zelf makkelijk en plaatselijk kan bevestigen d.m.v. kleine clips wanneer jij dat wil. Meer info kan je vinden op: http://www.hairoutthebox.com (vanaf 600 euro) 

De uitspraak dat vrouwen ‘maar moeten leren leven’ met weinig haar of haaruitval vind ik onterecht en irritant. De impact van haaruitval op het vrouw zijn is immers groot en dient meteen te worden aangepakt. Hoe langer vrouwen met het probleem rondlopen, hoe groter de negatieve impact wordt. De kleine lichtgewicht haarstukjes die plaatselijk kunnen worden aangebracht zijn geen wondermiddelen, maar wel wonderlijke middelen die ervoor zorgen dat vrouwen zich weer kunnen ontspannen en hun focus weer kunnen leggen op de positieve dingen in hun leven. – Maddy Janssens –

Wij maakten samen met deze superlady alvast deze super coole video’s voor jullie. Aanschouw deze instant oplossingen. Sit back and enjoy!

Styling, coaching en regie door Madamski. Kleding ZEB. Schoenen en handtassen www.piampiani.be

Meer haar. Meer volume. Meer zelfvertrouwen. Meer fun. vimeo play
Hair out the box vimeo play

 

no comments
Share