Follow me

SPICE UP YOUR LIFE – LAAT JE GLIJDEN: PJUR ORIGINAL BODYGLIDE –
juli 12, 2016|COLUMN #SEXTALKTips & Tricks

SPICE UP YOUR LIFE – LAAT JE GLIJDEN: PJUR ORIGINAL BODYGLIDE –

SPICE UP YOUR LIFE – LAAT JE GLIJDEN: PJUR ORIGINAL BODYGLIDE –

Misschien ken je ze of ken je ze niet, massage en glijmiddelen van bekende en minder bekende merken die aan je huid en haren blijven plakken waardoor je het gevoel krijgt dat je zo snel mogelijk de douche onder moet. Dikke gels die in je vagina blijven kleven waardoor je je nog alles behalve sexy voelt. Ze bestaan. Helaas. Want niets is zo fijn om je seksleven wat spannender te maken met leuke hebbedingetjes en een bodyglide die het wél goed doet.

 

Mijn absolute nummer één en persoonlijke favoriet is de onweerstaanbaar zijdezachte en supergeconcentreerde bodyglide van Pjur. Deze kanjer van formaat die je zowel als massage en glijmiddel kan gebruiken, maakt je huid onweerstaanbaar sexy en glad. Je huid plakt niet en kan gewoon kan blijven ademen. Je vagina wordt er opgewonden van en voelt heerlijk sexy en zijdezacht aan. Ideaal om aan te brengen of te laten aanbrengen op je decolleté en lichaam als voorspel en onwaarschijnlijk lekker voor je partner wanneer je hem ‘een handje’ wil helpen.

Deze bodyglide heeft dan ook een wonderlijke werking die werkelijk niemand ontgaat.

Pjur geeft geen vlekken op je favoriete dekbedovertrek en is safe om te gebruiken in combinatie met latex. Je hoeft je niet te douchen, je huid voelt sensueel en super zacht aan en yes, het is ook een wondermiddel tegen pluizig haar.

Het mag dan wat duurder wezen, het product is het helemaal waard! Je hoeft er echt heel weinig van te gebruiken. Al is veel ook heeeeeel erg fijn.

Hoe dan ook, deze moet je gewoon hebben!

 

PJUR ORIGINAL €24,50 – 100ml

klik hier om online te bestellen

 

PJUR ORIGINAL €44,50 – 250ml

klik hier om online te bestellen

pjur

Pjur Original bevat geen geur- of smaakstoffen, is watervrij, parfumvrij en vetvrij. Uiteraard werd het ook dermatologisch getest waaruit blijkt dat het anti-allergeen is. Pjur mag perfect gebruikt worden in combinatie met latex en condooms.

no comments
Share