Follow me

POWERVROUWEN #5 echte verhalen van echte vrouwen
juli 12, 2016|GETUIGENISSEN

POWERVROUWEN #5 echte verhalen van echte vrouwen

POWERVROUWEN #5 echte verhalen van echte vrouwen

Het verhaal van Weight Watchers Coach Marleen.

Marleen was enkele jaren geleden bijna 50 kg afgevallen met de hulp van Weight watchers, maar ze had nog steeds hetzelfde kapsel en droeg kleding met neutrale kleuren. Tot ze een Madamski make-over kreeg van WW. De nieuwe Marleen was geboren, ze kijkt nu helemaal anders naar kleding en draagt nu zelfs jurkjes en rokken. Lees hier haar verhaal.

Mijn make-over was echt een prachtige ervaring. Het make-over team was super. Ik had een aantal oude foto’s mee genomen. Hoewel ik 47,7 kg ben afgeslankt en al 3 jaar op gewicht ben, werd ik door Ilse Adams geconfronteerd met mijn oude ik. Naast mijn gewichtsverlies was er niets veranderd: ik had nog steeds hetzelfde kapsel en ik droeg nog altijd dezelfde neutrale kleding. Schminken was niet echt aan mij besteed. Een simpel potloodlijntje was voor mij al meer dan voldoende.

“Waar is de nooduitgang?”

“Toen ik de kamer binnenwandelde waar alles ging gebeuren zag ik de kledij hangen die Ilse geselecteerd had. Ik zag kleedjes en rokken hangen. Ik zocht onmiddellijk de nooduitgang! Als er nu één kledingstuk is wat ik absoluut niet draag dan is het wel een kleedje of rok. Thuis heb ik in de kast één kleedje hangen dat ik een jaar terug cadeau kreeg van mijn echtgenoot. Al meer dan een jaar zoek ik keer op keer een excuus om dit niet te moeten dragen. En dan de kleuren die Ilse geselecteerd had. Zou ik nooit zelf uitkiezen. Bruin, rood en blauw!

Hoe ze erin geslaagd zijn is mij nog steeds een raadsel, maar op een gegeven moment heb ik gewoon groen licht gegeven.

Hoe ze erin geslaagd zijn is mij nog steeds een raadsel, maar op een gegeven moment heb ik gewoon groen licht gegeven. Als eerste moest mijn kapsel eraan geloven. Dat gebeurde niet in één keer. Beetje bij beetje werd er meer en meer weggeknipt tot ik uiteindelijk eindigde met een kapsel dat ik mezelf als bijna 50-jarige nooit zou durven aanmeten. Nadien werd ik door Ilse geschminkt en was het tijd om me om te kleden. Ik kreeg een bruine lederen rok, een bordeauxrood topje met daarover een blauw, wit en rood geruit hemd. Ik had echt mijn twijfels bij deze kleuren.

makeover-marleen

 

Ongeveer anderhalf uur later mocht ik in de grote spiegel kennismaken met mijn transformatie. De nieuwe ik. Het resultaat was… wauw. Alles aan mij was… letterlijk wauw. Ik herkende mezelf amper. En mijn outfit. Wauw! Ik zag er gewoon prachtig uit in een rok. En dan de kleurcombinaties, die waren gewoon super. Dit had ik echt nooit verwacht. Al snel kwamen de eerste traantjes. Ik was echt zo gelukkig. Het gevoel is onbeschrijfelijk en emotioneel. Zelfs mijn echtgenoot stond sprakeloos. Dat alleen al, is een mirakel.

“Ik dacht maar aan één ding.”

De fotoshoot zelf voelde eerst heel onwennig aan. Ik ben niet gewend om in de belangstelling te staan. Ik hou er ook totaal niet van. Ik ben iemand die zich liever op de achtergrond houd. Maar dit was mijn moment en ik heb er met de volle 110% van genoten.

Thuisgekomen had ik geen tijd om na te genieten. Ik dacht maar aan één ding: shoppen. Bij Zeb kocht ik mij onmiddellijk de outfit aan die ik bij de make-over droeg. Deze mocht zeker niet ontbreken. Niet veel later had ik een leuke blouse in de hand en al snel vond ik een bijpassend rokje. Yep, rokjes zijn nu fun!

Op hakken door het leven.

“Het kleedje dat ik vorig jaar cadeau kreeg van mijn echtgenoot heb ik zaterdag gedragen. Uiteraard had ik nog één excuus vooraleer ik het zou dragen. Bijpassende pumps! Maar daarvoor heeft mijn echtgenoot met veel plezier zijn bankkaart boven gehaald.”

“Ik wil Weight Watchers en het madamski make-over team bedanken voor deze prachtige dag. Het was een once in a lifetime ervaring die ik nooit zal vergeten!”

Kleding: ZEB Schoenen: piampiani

Kapsel: door Tineke Mertens van Moosehaircare met cruelty free ZENZ THERAPY & GOLD producten

WEIGHT WATCHERS COACH MARLEEN: geeft cursussen in Sint Andries Brugge – Hamme – Meulebeke – Nieuwpoort – Wevelgem en Bredene

Je kan haar vinden op Facebook: https://www.facebook.com/marleen.roose1

no comments
Share