Follow me

EEN STRAKKE HUID ZONDER SNIJDEN: SPROOKJE OF REALITEIT?
juli 12, 2016|Tips & Tricks

EEN STRAKKE HUID ZONDER SNIJDEN: SPROOKJE OF REALITEIT?

EEN STRAKKE HUID ZONDER SNIJDEN: SPROOKJE OF REALITEIT?

Naarmate we ouder worden verliest onze huid aan stevigheid. Ze wordt minder veerkrachtig waardoor ze gevoeliger wordt voor de zwaartekracht. Niets mis mee natuurlijk, tenzij je je er ongelukkig bij voelt of eraan stoort. In dat geval kunnen Restylane Skinboosters, een 100% natuurlijk product, je huid een handje helpen.

Persoonlijk ben ik geen fan van faceliften, ze veranderen immers niets aan de kwaliteit van je huid. Ik ben een voorstander om het eerst zonder snijden te proberen en je huid kwalitatief te verbeteren van binnenuit.

Eén van mijn persoonlijke favoriete behandelingen is Restylane Skinboosters, een 100% natuurlijk product bestaande uit hyaluronzuur, een waterbindende stof die de huid van binnenuit hydrateert en weer zacht, elastisch en strakker maakt met hele fijne gevolgen.

Restylane Skinboosters is dan ook populair bij celebs. De heerlijke Sharon Stone is het gezicht van het merk. De behandeling is uiteraard ook geschikt voor minder bekende mannelijke en vrouwelijke aardelingen en ook personen met acnélittekens hebben er baat bij.

 

Is het gevaarlijk?

Om ze van binnenuit hun werk te laten doen moet je de Skinboosters laten injecteren. Het is heel erg belangrijk bij wie en door wie je dat laat doen. Niet iedereen heeft evenveel ervaring en zal even eerlijk met je zijn. Restylane Skinboosters is een onwaarschijnlijk goed product dat mooi werk kan verrichten. Maar een teveel aan Restylane Skinboosters kan bij iemand die makkelijk oedeem aanmaakt voor zwellingen zorgen. Het is dus belangrijk dat een ervaren arts die Restylane door en door kent de behandeling uitvoert. Zo vermijd je teleurstellingen en ervaar je alleen maar de positieve effecten.

 

Natuurlijk?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Het is één van de bouwstenen van het lichaam. Het komt in de huid voor maar ook in ons bindweefsel, zenuwweefsel, gewrichten en epitheelweefsel. Het gebruik van hyaluronzuur is dan ook over het algemeen veilig. Je kan verzorgingsproducten gebruiken die hyaluronzuur bevatten, maar het is veel efficiënter om ze te laten injecteren en te laten werken van binnenuit.

 

Hoe werken Restylane skinboosters?

Restylane® skinboosters herstellen de huid van binnenuit. Ze zorgen voor een natuurlijk stralende huid door de huid van binnenuit op een voorzichtige en natuurlijke manier gladder te maken. Het is een natuurlijke niet operatieve schoonheidsbehandeling zonder toxines om de kwaliteit en glans van uw huid te herstellen en te behouden. Door hyaluronzuur vlak onder de huid te injecteren, herstelt Restylane skinboosters de hydrobalans en verbetert het de structuur, stevigheid en elasticiteit van de huid voor nieuwe energie.

Waar kan het overal toegepast worden?

Restylane skinboosters kan niet alleen worden gebruikt om de kwaliteit van de gezichtshuid te verbeteren, maar ook om blootliggende en gevoelige gebieden, zoals de decolleté, hals en de handen en gebieden met littekens als gevolg van acne te verbeteren. Restylane skinboosters kan ook preventief worden gebruikt en is dus ook een ideale schoonheidsbehandeling voor personen met beginnende huidveroudering.

 

Kwanta kosta?

 Het prijskaartje is afhankelijk van de te behandelen zones

Voor een gelaat betaal je gemiddeld een €600 voor 3 behandelingen*.

* De kuur bestaat uit 3 behandelingen die verspreid worden over een 3tal maanden. De kuur kan ook verspreid worden over een 6 tal maanden als dat financieel meer haalbaar is.

Onderhoud: voor een onderhoud of opfrissing om de 6 à 12 maanden moet je ongeveer een €200 rekenen (afhankelijk van de zones uiteraard).

 

Favoriete plekje!

Mijn favoriete arts is Liesbeth Laureyn. Ze is eerlijk in het consulteren, heeft een oog voor natuurlijke schoonheid, houdt rekening met je budget en heeft het hart op de juiste plaats. Ze kan werkelijk wonderen verrichten zonder snijden. Bij Liesbeth staat de deur voor echt iedereen open. Ook voor transgenders!

Heb je vragen of wil je ook wel eens weten wat Liesbeth voor je kan betekenen, stuur ze dan een mailtje met de vermelding van madamski.

Contactgegevens: info@liesbethlaureyn.be

Website www.liesbethlaureyn.be

 

no comments
Share