Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Follow me

POWERVROUWEN #1 echte verhalen van echte vrouwen
juli 12, 2016|GETUIGENISSEN

POWERVROUWEN #1 echte verhalen van echte vrouwen

POWERVROUWEN #1 echte verhalen van echte vrouwen

Lieve Ilse,

Bij deze wil ik jou ook nog graag bedanken voor de fantastische dag die we mochten beleven in het kader van de make-over dag.

“Wat mij bijzonder is opgevallen is jouw openheid en jouw gave om mensen een geweldig goed gevoel over zichzelf te geven. Jij die ook al een en ander hebt meegemaakt in het leven en toch steeds positief blijft tegenover het heden”.

Jouw missie om de mensen het gevoel te geven dat ze meer waard zijn dan een lelijk spiegelbeeld en bijgevolg een lelijk zelfbeeld. Het is zo gemakkelijk om mensen in de put te duwen en zo moeilijk om hen terug zelfvertrouwen te geven. Chapeau, jij bent een geboren pep-talker, jij hebt het in de genen om de mensen een goed gevoel over zichzelf te geven en je slaagt er wonderwel in om een gewone vrouw het gevoel te geven dat ze ook waard is om naar te kijken.

Lieve Ilse, het was een fantastische dag, ik hoop echt dat ik de sfeerfoto’s die gemaakt zijn op het laatste moment nog mag ontvangen, ze zullen zeker een heel aparte plaats krijgen in mijn huis.

Ik hoop van harte dat we elkaar nog eens kunnen/mogen treffen, want iemand als jij is een verrijking in iemands leven.

Dikke knuffel en dikke zoen en nog heel veel succes met jouw carrière xxx

 

no comments
Share