Follow me

STYLING & MAKE UP & KAPSEL ADVIES TRANSGENDERS

STYLING & MAKE UP & KAPSEL ADVIES TRANSGENDERS

De (langverborgen) vrouw of man in jezelf vorm (durven) geven is een heel avontuur. Een avontuur van vallen en opstaan waarin je je gelukkig kan laten begeleiden door o.a. de transgenderzorg in UZ Gent en toppers als Karen Peger. Een doorwinterde op en top professionele seksuologe & contextueel therapeute die al sinds 1990 transgenders en familie begeleid en deel uitmaakt van de gespecialiseerde intervisiegroep “het Centrum voor seksualiteit en gender”  (UZ Gent). Zij kent als geen ander de gevoelens, onzekerheid en angsten waarmee transgenders af te rekenen krijgen en kan je naar collega’s in heel vlaanderen doorverwijzen. Je kan haar lezen en vinden via www.karenpeger.be

Transgenders worstelen dan ook vaak reeds jaren met gevoelens van onduidelijkheid, onzekerheid, onbegrip en angst. Angst om te erkennen dat men transgender is, om het aan te familie en anderen te vertellen, om in andere kledij daarbuiten te komen, … En dat vraagt om een sterke, krachtige begeleiding door doorwinterde professionals.

Eenmaal je klaar bent om de vrouw in jezelf vorm te geven, staan we, in samenspraak met je begeleidende seksuoloog of professionele therapeut uiteraard, graag voor je klaar. Klaar om samen met jou op zoek te gaan naar een juiste look en kapsel.


– KAPSEL –


Haartransplantaties? Betaalbare mooie kwalitatieve pruiken? Haarstukjes? Wat kan en wat kan niet voor jou? Persoonlijke begeleiding en advies.


– STYLING –


Lingerie en kledij. Stylingadvies en personal shopping.


– MAKE UP –


Krijg meteen de juiste tips & tricks wat make up betreft en laat je de kneepjes aanleren om je super naturel of net heel vrouwelijk te maquilleren. Professionele make up cursussen.

Meer weten? Stuur dan een mailtje naar transgender@madamski.be