Follow me

SHOP O’CLOCK LADIESNIGHT @ FIRELLE NINOVE DO 9 NOV 18u30 – 22u00
oktober 31, 2017|events

SHOP O’CLOCK LADIESNIGHT @ FIRELLE NINOVE DO 9 NOV 18u30 – 22u00

SHOP O’CLOCK LADIESNIGHT @ FIRELLE NINOVE DO 9 NOV 18u30 – 22u00

Woon je in de buurt van Ninove en heb je zin in een gezellig shopping avondje uit met je zussen, collega’s of vriendinnen? Schrijf je dan als de bliksem in voor de shop o’clock ladies night @ Firelle! Een avondje vol zintuigprikkelende trends, waanzinnig mooie nieuwe collecties en accessoires, bubbels en chocolade die je doen smelten en persoonlijke styling tips & tricks van make over specialiste Ilse Adams die je een super boost geven en je doen zweven!

JE ZELFBEELD IN EEN NIEUW KLEEDJE!

Vraag je je wel eens af hoe het komt dat je al jarenlang dezelfde kledingstijl draagt of op een bepaalde manier naar jezelf kijkt in de spiegel? Speelt je veranderlijke lichaam je parten en steek je je buikje, flanken, bovenarmen en knieën het liefst weg onder vertrouwde kledij? Dan is deze korte maar krachtige mini initiatie* van make over specialiste Ilse Adams (madamski.be) iets voor jou! Kom naar de ladies night en maak de babe in jezelf wakker!

*Inschrijven voor deze mini initiatie is noodzakelijk om je plaatsje te garanderen! De plaatsen zijn immers beperkt! Er zijn mini initiaties in groep om 19 uur, 19u50 en 20u30.

Inschrijven kan via mail: f.kerkhove@firelle.be of in de winkel zelf.

Deelnemen kost €10 (spoil alert on!). In ruil krijg je een waardebon van 10 euro van Firelle en een goodiebag.

CHOCOLAT & BUBBLES

Kan chocolade je bekoren? Dan moet je er gewoon bijzijn! Laat je verleiden door de hemelse smaken tijdens de demonstratie en proef erop los!

SHOP UNTIL YOU DROP! MET EEN EXCLUSIEVE KORTING, SPECIAAL VOOR JOU!

Uiteraard kan je lekker shoppen! De winkel is immers helemaal van jou! Zoek je een bepaalde outfit of gewoon super coole leuke dingen, dan is dit het ultieme moment! What are you waiting for?

PLACE TO BE – WHERE THE MAGIC HAPPENS!

FIRELLE, Brakelsesteenweg 160, 9406 Ninove Mailen kan naar:  f.kerkhove@firelle.b


no comments
Share