Follow me

Zin om je uiterlijk en zelfbeeld te reebooten en om de madamski magie los te laten op de inner you, jouw kleerkast, look en haardos? Dat kan!
augustus 20, 2017|events

Zin om je uiterlijk en zelfbeeld te reebooten en om de madamski magie los te laten op de inner you, jouw kleerkast, look en haardos? Dat kan!

Zin om je uiterlijk en zelfbeeld te reebooten en om de madamski magie los te laten op de inner you, jouw kleerkast, look en haardos? Dat kan!

Heb je zin om je uiterlijk en zelfbeeld te reebooten en wil je de madamski magie loslaten op de inner you, jouw kleerkast, look en haardos? Dan kan dat in groep of helemaal privé. Meer nog, je kan de ervaringen afstemmen op je noden en persoonlijke interesses en kan het traject afleggen op een tempo en met het budget dat bij jou past! 

Heb je zin in een nieuwe look en wil je stralen als nooit tevoren? Plan dan een persoonlijke make over in en krijg naast een geweldige boost ook heel wat tips & tricks cadeau! Je betaalt €150 privé en €130 tijdens onze make over dagen. Zin om compleet stralend de deur uit te gaan? Dan is de optie make up (+€50) iets voor jou!

Let wel, een make over op afspraak verschilt van een gewone kappersafspraak in aandacht en tijd. Tijdens een make over zal er extra tijd worden uitgetrokken zodat er extra aandacht aan je kan worden besteed. Die extra tijd kan niet tijdens een gewone afspraak worden vrijgemaakt.

Zin in persoonlijk stylingadvies waar we het beste uit je lichaam en je persoonlijkheid weten te halen en je zelfbeeld op een positieve manier naar de buitenwereld en jezelf leren vertalen? Dat kan uiteraard ook! Voor 3 uur betaal je €150.

Heb je nood aan een serieuze boost en wil je een ganse dag madamski power ervaren? Dan kan dat voor €350 (nieuw kapsel + make up + stylingadvies)

Wil je een make over cadeau doen maar ben je niet zeker hoe de persoon in kwestie het wil beleven? Dan is dat geen probleem! De persoon in kwestie kan in samenspraak met madamski beslissen hoe ze het bedrag wil opnemen. Liever geen nieuw kapsel maar wel extra stylingadvies? Dat kan! Wij passen ons aan aan jouw interesses en noden!


– POSITIVEREN VAN ZELFBEELDEN EN UITERLIJKHEDEN –


Vrouw zijn is een werkwoord. Het staat gelijk aan jezelf te blijven herontdekken zodat je jezelf en je veranderlijke lichaam graag kan blijven zien. En dat is belangrijk. Want in een wereld waar het schoonheidsideaal menig gezond verstand durft te domineren, is het vaak een uitdaging om jezelf graag te (blijven) zien.

Vrouwen zijn sexy wanneer ze in staat zijn om van zichzelf te houden. Een vrouw die zichzelf niet kan appreciëren, zal niet in staat zijn om op een gezonde sensuele manier naar zichzelf te zien.

Ik ervaar het dagelijks. Hoe een vrouw zich voelt en naar zichzelf kijkt, bepaalt in grote mate hoe ze in het leven staat. Een vrouw die zich niet lekker in haar vel voelt, zal alles heel anders gaan beleven. En negatieve gevoelens maken dat we naast onzeker, ook een pak minder aantrekkelijk voor de buitenwereld zijn.

Make overs zijn een leuke tool om de manier waarop je naar jezelf kijkt en waarop anderen naar jou kijken, te veranderen. Het transformeren van je spiegelbeeld doorbreekt de dagelijkse routine en vaak comateuze vastgeroeste manier waarop je naar jezelf kijkt en zorgt voor een frisse, vernieuwde energie en onwaarschijnlijk heerlijke zelfboost die we allemaal heel goed kunnen gebruiken. Je goed voelen in je vel en op een objectieve en gezond kritische manier naar jezelf te durven kijken, is dan ook veel belangrijker dan je denkt. Het voorkomt dat je jezelf gaat saboteren en dat je lichaam en zelfbeeld in een comateuze modus komen te staan.

Het is dan ook belangrijk om vrouwen te leren hoe ze ten alle tijden het beste uit zichzelf kunnen halen zodat ze weer op een liefdevolle en positieve manier met zichzelf en anderen kunnen omgaan. Mensen een vernieuwde, krachtigere identiteit geven, zorgt ervoor dat ze op een plezieriger en minder twijfelachtig in hun leven komen te staan.

Make overs zijn een mooie tool om op een aangename en speelse manier je leven en zelfbeeld te reebooten en op een positieve gezonde manier weer naar jezelf te leren zien. Het heeft een impact op je ganse leven. Want door je vertrouwde uiterlijk te veranderen worden er ook een heleboel vastgeroeste emoties losgemaakt. Hierdoor ontstaat er een zuurstofrijke ruimte die ervoor zorgt dat je weer veel positiever en sterker in het leven kan staan. En dat is belangrijk, want in een tijdsgeest waarin alles rond uiterlijk en uiterlijk vertoon draait, is het belangrijk om een sterke identiteit te kweken zodat jij op een gezonde manier in je leven kan staan.

Meer weten? Mail naar: makeovers@madamski.be 

madamski make overs YouTube play

Madamski is er ook voor vrouwen met haarproblemen, weinig of dun haar!

no comments
Share